Wasserij Stomerij Zuid kiest voor ECO-label

Wasserij Stomerij Zuid in Den Bosch werkt met milieuvriendelijke ECO-Label producten!

De succesvolle samenwerking tussen Bufacare en Wasserij Stomerij Zuid bestaat inmiddels ruim 1.5 jaar.

Koen (eigenaar Wasserij Stomerij Zuid in Den Bosch) probeerde eerst onze producten door middel van handmatig doseren. Al snel was de keuze gemaakt: een doseersysteem, en Bufacare programmeerde op de wasmachine de eerste processen. Snel daarna volgde een 2e doseersysteem voor een nieuw aangeschafte machine.

Inmiddels heeft Wasserij Stomerij Zuid een 2e bedrijfsruimte naast de huidige stomerij en wasserij. Deze ruimte is compleet verbouwd en helemaal ingericht met de nieuwste apparatuur. Wasserij Stomerij Zuid heeft flink geïnvesteerd en wij zijn er trots op dat we hier de wasprocessen mogen verzorgen.

Vanzelfsprekend hoorde bij de nieuwste locatie ook een centraal doseersysteem. Ditmaal hebben we gekozen voor ons Bufacare 4 dos 8 systeem. Maximaal 4 wasmachines en 8 producten die d.m.v. het Venturi principe gedoseerd worden.

Een constante waterdruk zorgt voor uiterst efficiënte en exacte doseringen. De medewerkers van Bufacare hebben, net als Koen zelf, online mogelijkheden voor rapportages of gewenste aanpassingen.

Bovendien maakt Wasserij Stomerij Zuid gebruik van onze nieuwste producten. Dit zijn nieuwe producten voorzien van een ECO-label. Deze nieuwe producten zijn “Ozerna Bright Green” en “Ozerna Colour Green”.

Ozerna Bright Green is een alkalisch wasmiddel met optisch wit en Ozerna Colour Green is een bontwasmiddel zonder parfum. Beide producten passen prima in het milieuvriendelijke wetcleaning concept en zullen waar mogelijk en gewenst de vervangers zijn van de Ozerna Evolve en de Ozerna Polar. Ook voor horeca en hotel was zijn deze producten vanzelfsprekend uitstekend geschikt.

Een mooie aanvulling op ons reeds bestaande pakket aan milieubewuste producten.

<< terug naar nieuws

Altijd direct op de hoogte?

Volg @BÜFA-Care op social media voor de nieuwste berichten over alles op het gebied van (duurzame) textielreiniging.

© 2020 BÜFA-Care – ViVoChem B.V. | ViVoChem is a member of the BÜFA-Group.