CAS nr. 12042-91-0

Aluminiumhydroxychloride

“Grote hoeveelheden, scherpe prijzen en snelle levering van aluminiumhydroxychloride!”

  • Beschikbaar in IBC, Pallet cans
  • CAS-nummer 12042-91-0
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Veel eraring maakt Vivochem dé distributeur van chemische grondstoffen waaronder aluminiumhydroxychloride. Aluminiumhydroxychloride is een kleurloze hygroscopische, kristalachtige stof die oplost in water. Deze stof is vaak terug te vinden in deodorant. 

Meer informatie over onze aluminiumhydroxychloride? Neem gemakkelijk contact op met een van onze vriendelijke medewerkers. Zij beschikken over de juiste kennis om u te voorzien van alle relevante informatie over aluminiumhydroxychloride. Met meer dan 1000 klanten is Vivochem een betrouwbare partner als het aankomt op het distribueren van chemische grondstoffen.

Waarom Vivochem de juiste partner is voor uw chemische grondstoffen

Vanuit onze moderne warehouse in Almelo levert Vivochem naast aluminiumhydroxychloride nog +450 andere chemische grondstoffen. Dagelijks leveren wij in Nederland, de Benelux en in delen van Europa. Vivochem beschikt dan ook over haar eigen wagenpark met een 10-tal vrachtwagens die zijn voorzien van moderne technologie op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Het leveren van uw producten naar uw locatie is dus geen probleem.

Duurzame en groene chemie en een bijbehorende duurzame en milieubewuste onderneming staat bij Vivochem hoog op de prioriteitenlijst. Vivochem  werkt daarom samen met een ruim aantal leveranciers die transparant zijn over hun productieprocessen. Daarbij beschikt een groot deel van onze producten over een eco-certificaat. Door uw chemische producten te bestellen bij Vivochem draagt u bij aan verduurzaming binnen de chemiebranche!

Voordelen van het bestellen van aluminiumhydroxychloride bij Vivochem ?

  • Vivochem levert aluminiumhydroxychloride in IBCs van 1000ltr en pallet cans van 24 x 20ltr.
  • Een snelle levering van het door u gewenste product, namelijk binnen 2 tot 3 werkdagen!
  • Wij leveren niet alleen in Nederland, maar distribueren chemie wereldwijd!
  • Aluminiumhydroxychloride op locatie? Geen probleem, Vivochem heeft haar eigen wagenpark waardoor wij gemakkelijk uw product op de gewenste locatie kunnen leveren.
  • +450 chemische grondstoffen uit voorraad leverbaar.

Aluminiumhydroxychloride bij Vivochem bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan voor aluminiumhydroxychloride en ontvang binnen 1 werkdag uw offerte. U hoeft slechts uw gewenste verpakking, ordervolume en contactgegevens aan te geven. Wij bespreken alle zaken zoals prijs en levering met u. Wanneer u akkoord gaat met de offerte gaan wij voor u aan de slag om de door u bestelde product(en) of het juiste moment en locatie te leveren. Dit doen wij binnen 2 tot 3 werkdagen!

ViVoChem in beeld

Nieuwsgierig over hoe wij te werk gaan? Neem een kijkje in ons warehouse!

Deze korte impressievideo van ons ultramoderne warehouse in Almelo geeft u een idee over hoe wij te werk gaan voor onze klanten. Zo ziet u het proces van distributie, drumming en warehousing van chemicaliën.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem  van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z