CAS nr. 7784-27-2

Aluminiumnitraat Nonahydraat

“Vivochem levert uw chemicaliën snel af op uw gewenste locatie”

Bij Vivochem bent u op het juiste adres voor het bestellen van uw aluminiumnitraat en +450 andere chemische grondstoffen

Vivochem is al jaren een gevestigde waarde in de chemiebranche. Met deze ervaring weten wij wat belangrijk is. Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie.

  • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 7784-27-2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Wat kan Vivochem voor u betekenen?

Vivochem, onderdeel van de BÜFA-groep, is dé totaalleverancier van chemische grondstoffen. Ons doel is om al uw zorgen op het gebied van chemische distributie weg te nemen. Dit doen wij door middel van flexibiliteit, persoonlijk contact en onze expertise. 

Naast chemische distributie behoren drumming en warehousing van chemische grondstoffen ook tot de mogelijkheden bij Vivochem. 

Wilt u uw chemische grondstoffen ontvangen in het buitenland? Geen probleem! Onze on board exportteam helpt u graag verder. Hierbij ontzorgen wij u volledig tot aan de haven van het gewenste land.

Wat kunt u verwachten bij Vivochem?

  • U betaalt nooit te veel, want wij bieden altijd de scherpste prijzen.
  • Uw aluminiumnitraat wordt standaard geleverd in een UN-gekeurde verpakking.
  • Heeft u vragen? Wij denken graag oplossingsgericht met u mee.
  • Uw chemische grondstoffen kunnen over de hele wereld worden afgeleverd. Wij beschikken namelijk over een on board export-team.
  • Uw processen komen niet stil te staan. Wij leveren uw chemische grondstoffen standaard binnen 3 werkdagen.

Wat is aluminiumnitraat nonahydraat?

Aluminiumnitraat is het aluminiumzout van salpeterzuur. Het is een witte, sterk hygroscopische, kristallijne vaste stof, die zeer goed oplosbaar is in water. Aluminiumnitraat nonahydraat is de meest voorkomende vorm van aluminiumnitraat; het is tevens de enige commercieel beschikbare vorm. 

Aluminiumnitraat nonahydraat is een sterke oxidator die wordt gebruikt om leer te maken. Daarnaast wordt het ook gebruikt voor de extractie van ureum.

Vivochem in beeld

Ontvang binnen 3 werkdagen uw aluminiumnitraat nonahydraat

Een offerte vraagt u eenvoudig aan door het offerteformulier op deze pagina in te vullen. U ontvangt binnen één werkdag een offerte op basis van uw ordervolume en verpakking. Zodra u akkoord gaat ontvangt u binnen 3 dagen uw chemische grondstoffen op de gewenste locatie. Wilt u uw chemicaliën op een andere dag ontvangen? Ook dat is mogelijk in overleg. 

Hoe gaan wij te werk voor onze klanten?

Onze klanten staan bij ons centraal, maar hoe gaan wij nou te werk voor hen? In deze korte video krijgt u een impressie van de werkzaamheden binnen het warehouse van ViVoChem. Zo krijgt u een beeld van onze faciliteiten en processen.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Aluminiumnitraat Nonahydraat