CAS nr. 16828-12-9

Aluminiumsulfaat Tetradecaanhydraat

"Aluminiumsulfaat Tetradecaanhydraat is direct uit voorraad leverbaar"

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van Aluminiumsulfaat Tetradecaanhydraat? Zoek dan niet verder dan Vivochem. Wij kunnen uw Aluminiumsulfaat Tetradecaanhydraat binnen 3 werkdagen leveren op de door u gewenste locatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en we zullen binnen één werkdag contact met u opnemen.

  • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg), Bulk
  • CAS-nummer 16828-12-9
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

+450 chemische grondstoffen uit voorraad leverbaar

Vivochem is een toonaangevende leverancier van chemische grondstoffen voor bedrijven uit verschillende sectoren en landen. Naast Aluminiumsulfaat Tetradecaanhydraat bieden we een breed scala aan andere chemische grondstoffen aan. Onze eigen vrachtwagens zorgen voor de levering van uw chemische grondstoffen, wat betekent dat ze veilig en verantwoord worden behandeld tijdens transport. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en hebben de expertise om uw chemicaliën veilig van punt A naar B te brengen.

Naast distributie bieden we ook semi-automatische afvullijnen aan, waardoor we uw chemische grondstoffen veilig kunnen afvullen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en getraind om in alle situaties adequaat te handelen en de veiligheid te waarborgen. Bij Vivochem staat veiligheid altijd voorop. Aluminiumsulfaat Tetradecaanhydraat is verkrijgbaar in zakken per pallet, omdat het een vaste stof is.

Waarom kiezen bedrijven voor Vivochem?

  • Wij zorgen standaard voor UN-gekeurde verpakkingen voor uw chemicaliën.
  • Onze scherpe inkooppraktijken stellen ons in staat om u de meest concurrerende prijzen te bieden.
  • Bij Vivochem zijn we altijd beschikbaar en klaar om u te helpen.
  • Naast Aluminiumsulfaat Tetradecaanhydraat bieden we meer dan 450 andere chemische grondstoffen aan.
  • Wilt u niet lang wachten op de levering van uw chemische grondstoffen? Geen probleem, wij leveren standaard binnen 3 werkdagen.
  • U ontvangt binnen één werkdag een vrijblijvende offerte per e-mail.

Wat is Aluminiumsulfaat Tetradecaanhydraat?

Aluminiumsulfaat Tetradecaanhydraat is een wit kristallijn poeder dat wordt gebruikt als een chemische coagulant in waterzuiveringssystemen. Het heeft de chemische formule Al2(SO4)3·14H2O en is in staat om verontreinigingen uit water te verwijderen door de deeltjes samen te laten klonteren, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden verwijderd. Aluminiumsulfaat Tetradecaanhydraat wordt ook gebruikt in de papierindustrie als een fixeermiddel en als een mordant in de textielindustrie om kleurstoffen beter te laten hechten aan stoffen. Het is een veelzijdige en belangrijke chemische stof met tal van toepassingen in verschillende industrieën.

ViVoChem in beeld

Een offerte aanvragen voor Aluminiumsulfaat Tetradecaanhydraat?

Vraag eenvoudig een offerte aan voor Aluminiumsulfaat Tetradecaanhydraat via het formulier op deze pagina. Nadat u alles heeft ingevuld, ontvangt u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Als u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat u uw chemische grondstoffen binnen 3 werkdagen ontvangt.

Wilt u weten hoe ons werkproces eruitziet op onze locatie? Bekijk dan deze korte video waarin u een impressie krijgt van hoe wij te werk gaan voor onze klanten.

Over ViVoChem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt ViVoChem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is ViVoChem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden ViVoChem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van ViVoChem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Aluminiumsulfaat Tetradecaanhydraat