CAS nr. 513-77-9

Bariumcarbonaat

Bariumcarbonaat  is een belangrijke stof die in verschillende toepassingen wordt gebruikt, van keramiek en glas tot vuurwerk. Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft over Bariumcarbonaat, van de eigenschappen en toepassingen tot de beschikbaarheid en kwaliteit van het product. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Bariumcarbonaat, kunt u hier ook een offerte aanvragen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften.

  • Beschikbaar in Pallet zakken (1250 kg)
  • Molecuulformule BaCO3
  • CAS-nummer 513-77-9
  • UN-nummer 1564
  • ADR-klasse 6
  • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Leverancier van Bariumcarbonaat en 450 chemische grondstoffen

Vivochem is een toonaangevende leverancier van chemische grondstoffen. Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen en wij hebben de kennis en ervaring in de chemische sector om dit te realiseren. Wij beschikken over moderne faciliteiten om niet alleen chemicaliën te distribueren, maar ook om ze af te vullen en op te slaan.

Bariumcarbonaat  is een van de meer dan 450 chemicaliën die we kunnen leveren. Ons brede assortiment omvat onder andere zuren, oplosmiddelen, glycolen, oppervlakte-actieve stoffen en peroxiden. Al onze producten kunnen wereldwijd worden geleverd. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Bariumcarbonaat  of andere chemicaliën, neem dan gerust contact met ons op om een offerte aan te vragen. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften.

Waarom maken bedrijven gebruik van de diensten van Vivochem voor de aanschaf van Bariumcarbonaat ?

• Bij Vivochem krijgt u altijd aantrekkelijke prijzen voor Bariumcarbonaat .

• Bij Vivochem is duurzaamheid een belangrijk aspect en wordt deze in al onze processen gewaarborgd.

• Vivochem biedt Bariumcarbonaat aan in een verscheidenheid aan UN-gekeurde verpakkingen.

• Als u geen opslagruimte hebt voor chemische grondstoffen of als het niet is toegestaan om deze op te slaan op uw locatie, beschikt Vivochem over een moderne PGS 15-hal met meer dan 9000 palletplaatsen.

• Wilt u chemische grondstoffen exporteren? Vivochem heeft medewerkers die klaarstaan om u te helpen bij innovatieve export.

• Vivochem garandeert dat u uw bestelling van Bariumcarbonaat  binnen 3 werkdagen ontvangt

Wat is Bariumcarbonaat ?

Bariumcarbonaat  wordt in verschillende industrieën gebruikt. In de reinigingsmiddelenindustrie wordt het gebruikt bij de productie van keramische tegels en glasvezelversterkte kunststoffen.

In de personal care industrie wordt Bariumcarbonaat  gebruikt als verdikkingsmiddel in cosmetische producten zoals lotions, crèmes en shampoos.

In de voedingsmiddelenindustrie kan Bariumcarbonaat  worden gebruikt als additief E504, wat het zuurgraadverlagende effect van andere additieven kan verminderen en het effect van warmtebehandeling kan verhogen.

In de technische industrie wordt Bariumcarbonaat  gebruikt bij de productie van bariummagnesiumoxide en in bepaalde soorten keramiek.

Hoe wij voor onze klanten te werk gaan?

Bariumcarbonaat  is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en verpakkingen. In ons magazijn werken tientallen gekwalificeerde medewerkers om onze vele klanten te bedienen. Chemische grondstoffen worden hier afgevuld, opgeslagen en verzonden. Wilt u weten hoe we werken in ons magazijn? Bekijk dan deze korte video om een indruk te krijgen van de werkzaamheden.

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor Bariumcarbonaat  via het formulier op deze pagina. Binnen één werkdag nemen we contact met u op met prijzen en verdere informatie over het leverproces. Als alles akkoord is, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw Bariumcarbonaat  ontvangt op de gewenste locatie.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z