CAS nr. 7664-39-3

Fluorwaterstofzuur

Industrial grade

“ViVoChem levert fluorwaterstofzuur industrial grade in verschillende verpakkingen"

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor fluorwaterstofzuur door het offerteformulier in te vullen op deze pagina. Heeft u vragen over het product of wilt u meer informatie ontvangen over de levering. Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling, zij helpen u graag verder.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • Molecuulformule HF
 • CAS-nummer 7664-39-3
 • UN-nummer 1790
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Waarom klanten chemicaliën bestellen bij ViVoChem

 • ViVoChem levert naast fluorwaterstofzuur +450 andere chemische grondstoffen.
 • Heeft u vragen over uw levering? Onze medewerkers staan voor u klaar.
 • ViVoChem levert fluorwaterstofzuur in verschillende UN-gekeurde verpakkingen.
 • In modern PGS 15 hal kunnen wij uw veilige warehousing van uw chemische grondstoffen aanbieden.
 • Offerte aangevraagd? Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
 • Wij hanteren een standaard levertermijn van 2-3 werkdagen.

Wat is fluorwaterstofzuur?

Fluorwaterstofzuur, Waterstoffluoride of HF-zuur is een corrosief en toxisch zuur. De 37% oplossing die ViVoChem levert, is een kleurloze vloeistof met een typisch stekende geur. Veilige omgang met deze stof is een absolute vereiste.

Fluorwaterstofzuur heeft een etsende werking en wordt daarom, in sterk verdunde vorm, toegepast in de samenstelling van beits- en reinigingsmiddelen voor chemische oppervlaktebehandeling van metalen. Ondanks de verdunning blijft HF-zuur een giftige stof die uitsluitend kan worden gebruikt in een professionele omgeving. Neem contact op met één van onze medewerkers bij vragen over het product.

ViVoChem in beeld

Veilige UN-gekeurde verpakkingen

Fluorwaterstofzuur is een zeer corrosief en toxisch zuur wat goed verpakt moet worden. Onze verpakkingen hebben het UN-keurmerk wat bevestigd dat het aan diverse test is onderworpen door een onafhankelijke keuringsinstantie. In deze video vertelt Daniel u graag meer over de mogelijke chemie verpakkingen bij ViVoChem.

Van offerte tot levering bij u op locatie

Bent u benieuwd naar de prijs van fluorwaterstofzuur of wilt u meer informatie ontvangen over het product? Vraag gerust een offerte aan, wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Na akkoord op de offerte gaan wij voor u aan het werk om binnen 3 werkdagen op de gewenste locatie te leveren. 

Over ViVoChem

ViVoChem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij ViVoChem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert ViVoChem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert VivoChem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z