CAS nr. 109-59-1

Isopropylglycol

"Vliegensvlugge levering van uw Isopropylglycol"

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor snelle en flexibele levering van Isopropylglycol? Zoek dan niet verder, want Vivochem is de geschikte partij voor u. Wij begrijpen als geen ander dat een vlotte levering van cruciaal belang is voor productieprocessen die afhankelijk zijn van chemische grondstoffen. Daarom zorgen wij ervoor dat uw Isopropylglycol binnen 3 werkdagen op de gewenste locatie wordt geleverd.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums
 • Molecuulformule C5H12O2
 • CAS-nummer 109-59-1
 • UN-nummer 3271
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is leverancier van chemische grondstoffen

Als het gaat om chemische grondstoffen, is Vivochem uw ideale partner. Wij begrijpen dat het verkrijgen van de juiste chemicaliën een cruciaal onderdeel is van het productieproces. Daarom bieden wij persoonlijk contact, flexibele levering en veel kennis en expertise om u volledig te ontzorgen.

Wij verzenden dagelijks chemische grondstoffen naar bedrijven over de hele wereld en onze eigen chauffeurs zorgen voor snelle levering binnen de Benelux. Met ons modern en duurzaam wagenpark zijn wij voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van veiligheid. Als u Isopropylglycol of andere chemicaliën nodig hebt in het buitenland, kan ons on board exportteam u hierbij helpen.

Maar wij bieden meer dan alleen distributie. Ook voor drumming en warehousing van uw chemische grondstoffen bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom, Vivochem is uw totaalleverancier voor alle chemische behoeften, inclusief Isopropylglycol.

Waarom kiezen bedrijven voor Vivochem?

 • Profiteer van onze scherp geprijsde Isopropylglycol.
 • Wij nemen altijd de tijd om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken.
 • U kunt rekenen op een snelle en flexibele levering van uw Isopropylglycol.
 • Heeft u geen ruimte om uw chemische grondstoffen op te slaan? Maak gebruik van onze moderne PGS-hal met meer dan 9000 palletplaatsen.
 • Bij Vivochem hechten we veel waarde aan duurzaamheid en zorgen we dat dit aspect is gewaarborgd in al onze processen.
 • Binnen 2 tot 3 werkdagen leveren wij uw Isopropylglycol of één van onze +450 andere chemicaliën af.

Wat is Isopropylglycol?

Isopropylglycol is een organische verbinding die behoort tot de groep van glycolen. Het is een kleurloze en heldere vloeistof die in water oplosbaar is. Isopropylglycol wordt veel gebruikt als oplosmiddel en als ingrediënt in producten zoals verf, coatings, inkten en cosmetica. Het heeft ook toepassingen in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Isopropylglycol is vergelijkbaar met andere glycolen, zoals ethyleenglycol en propyleenglycol, maar heeft een hoger kookpunt en een lagere toxiciteit.

ViVoChem in beeld

Isopropylglycol bestellen bij Vivochem?

Een offerte aanvragen voor Isopropylglycol is bij Vivochem een eenvoudig proces. Geef simpelweg uw gewenste verpakking, ordervolume en contactgegevens door en wij sturen u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte met een scherpe prijs. Vervolgens bespreken we alles met u, inclusief de prijs en het leverproces. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw Isopropylglycol ontvangt op de locatie van uw keuze.

Bij Vivochem leveren we uw chemische grondstoffen in veilige verpakkingen die aan alle veiligheidseisen voldoen. We hebben verschillende verpakkingsmogelijkheden voor Isopropylglycol beschikbaar en al onze verpakkingen zijn UN-gekeurd. Wilt u meer weten over onze verpakkingsmogelijkheden? Bekijk dan onze korte video waarin Daniël meer vertelt over de opties.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z