CAS nr. 68526-86-3

Isotridecanol

Door veel ervaring in de chemiebranche weet Vivochem als geen ander dat chemicaliën aan de basis staan van veel (productie)processen. Bent u opzoek naar Isotridecanol, wat onder andere wordt gebruikt voor smeermiddelen, weekmakers en oplosmiddelen?  Dan is Vivochem de juiste partij voor u.

Isotridecanol bestellen? Vraag via het onderstaande formulier een offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag.

 • Beschikbaar in IBC, Bulk
 • Molecuulformule C13H28O
 • CAS-nummer 68526-86-3
 • UN-nummer 3082
 • ADR-klasse 9
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Dé B2B-partner voor distributie, warehousing, drumming en export van chemische grondstoffen

Vivochem is al een lange tijd actief in de chemiebranche. Dagelijks voorzien wij bedrijven verspreid over de hele wereld van hun benodigde chemische grondstoffen. Naast chemische distributie kunnen wij onze klanten ook drumming en warehousing van chemische grondstoffen aanbieden. Onze ultramoderne warehouse beschikt over +9000 palletplaatsen en voldoet aan alle voorschriften omtrent ADR.

Waarom kiezen bedrijven voor Vivochem?

 • U bent verzekerd van scherpe prijzen voor Isotridecanol.
 • De veiligheid van uw medewerkers wordt gewaarborgd. Wij leveren namelijk standaard in een UN-gekeurde verpakking.
 • Wilt u Isotridecanol exporteren? Wij regelen alle papieren, contact en verdere levering over land voor u.
 • Naast chemische distributie, kunnen wij u ook drumming en warehousing aanbieden.
 • Voor andere chemische grondstoffen hoeft u niet verder te zoeken, wij hebben +450 chemicaliën op voorraad.
 • U ontvangt uw Isotridecanol altijd binnen 3 werkdagen. Een andere leverdatum is ook mogelijk in overleg.

Ontvang u vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag

Om onze scherpe prijzen voor Isotridecanol te ontvangen, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. In het formulier op deze pagina geeft u aan wat uw gewenste verpakking is, wat uw gewenste ordervolume is en wat uw contactgegevens zijn. Binnen één werkdag zullen we contact met u opnemen. Wij zullen contact met u opnemen over de prijs, het leverproces en andere belangrijke zaken. Gaat u akkoord? Dan zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw Isotridecanol ontvangt op uw gewenste locatie.

Vivochem in beeld

De service van Vivochem

Onze klanten staan op de eerste plaats. Dit komt terug in al onze diensten en in onze service. Wij beschikken over de juiste faciliteiten en gecertificeerd personeel om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wilt u zien hoe wij onze klanten ontzorgen op het gebied van chemische distributie en meer? Bekijk deze korte video waarin u hier een impressie van krijgt.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z