CAS nr. 1317-65-3

Juraperle

“Juraperle wordt veilig en verantwoord op uw locatie afgeleverd”

Juraperle is één van de +450 chemische grondstoffen ons assortiment. Bent u opzoek naar een betrouwbare leverancier die snel uw juraperle snel en op een veilige manier aflevert? Onze gecertificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat u uw chemische grondstoffen binnen 3 werkdagen ontvangt.

Juraperle is een filtermateriaal wat verschillende toepassingen kent. Wij leveren in zakgoed per pallet.

 • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
 • CAS-nummer 1317-65-3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Dé partner op het gebied van chemische distributie en meer

Vivochem is al jarenlang dé B2B-partner op het gebied van chemische distributie. Na al deze jaren is het nog steeds ons doel om bedrijven volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Dit doen wij door middel van een combinatie van goede service, korte levertijden, flexibiliteit en goede faciliteiten.

Naast chemische distributie, kunnen we u ook ontzorgen op het gebied van warehousing. Wij beschikken over een volledig uitgeruste PGS-hal met +9000 palletplaatsen. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd om veilig en verantwoord om te gaan met uw chemische grondstoffen.

Voordelen van chemie bestellen bij Vivochem?

 • U koopt juraperle en +450 andere chemicaliën in tegen de scherpste prijzen.
 • Warehousing van chemicaliën, mag niet zomaar door iedereen worden gedaan. Vivochem beschikt over alle voorzieningen en certificaten om uw chemische grondstoffen veilig op te slaan.
 • Het ontvangen van chemie in het buitenland is geen probleem. Onze on board export-team ontzorgt u volledig.
 • Heeft u vragen? Bij Vivochem weet u zeker dat er iemand klaarstaat om met u mee te denken.
 • Wij beschikken over een eigen transportvloot bestaande uit een 10-tal vrachtwagens. Deze worden bestuurd door onze eigen medewerkers.

Wat is juraperle?

Juraperle is een filtermateriaal dat voor het grootste deel bestaat uit calciumcarbonaat. Het wordt veel gebruikt voor het verwijderen van CO2 en remineralisatie van zacht water. Ook wordt het ingezet bij het verwijderen van ijzer, aluminium en magnesium.

Vivochem in beeld

Uw juraperle binnen 3 dagen ontvangen?

U kunt uw juraperle als snel ontvangen. Vul het offerteformulier op deze pagina in en ontvang deze binnen 1 werkdag. Hiervoor hoeft u slechts uw gewenste verpakkingseenheid, ordervolume en uw contactgegevens in te vullen. Wij zullen alle belangrijke zaken zoals de prijs en het leverproces met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dan zetten wij alles in werking om u juraperle af te leveren op uw gewenste locatie.

Onze medewerkers zijn dagelijks hard aan het werk om onze goede service mogelijk te maken. Onze gekwalificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw juraperle ontvangt. Wilt u weten hoe wij voor onze klanten te werk gaan? Bekijk dan deze korte video waarin u een impressie krijgt van alle werkzaamheden die zich afspelen in ons warehouse in Almelo.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van juraperle vinden?

U kunt de veiligheidsbladen eenvoudig opvragen door het contactformulier in te vullen. Na ontvangst zullen wij de veiligheidsbladen zo snel mogelijk opsturen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

Al onze kwaliteitscertificaten vindt u op onze downloadpagina. Op deze pagina kunt u ook onze algemene voorwaarden vinden.

Produceert of mengt ViVoChem chemische grondstoffen?

Vivochem is groothandel en leverancier van chemische grondstoffen. Wij produceren en mengen geen chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Vivochem is een B2B leverancier. Bedrijven kunnen eenvoudig een offerte aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen.

Is het mogelijk om chemische grondstoffen in kleinere verpakkingen te bestellen?

Bij Vivochem is het alleen mogelijk om grote hoeveelheden chemische grondstoffen te kopen, daarom leveren wij alleen per pallet.

Hoe werkt het bestelproces bij ViVoChem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. Alle belangrijke zaken, zoals de prijs en het leverproces, worden met u besproken. 
 4. Gaat u akkoord? Dan ontvangt u binnen 3 werkdagen uw juraperle op de aangegeven locatie.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z