CAS nr. 590-29-4

Kaliumformiaat

“Vivochem levert uw Kaliumformiaat wereldwijd op uw gewenste locatie”

Bent u opzoek naar grote hoeveelheden Kaliumformiaat? Dan bent u bij Vivochem aan het juiste adres. Wij leveren Kaliumformiaat in IBC, Pallet cans en Bulk. Veel ervaring, flexibiliteit en een persoonlijke benadering, maken van Vivochem dé leverancier van chemische grondstoffen.

Kaliumformiaat bestellen? Vraag vrijblijvend een offerteformulier aan. Binnen één werkdag ontvangt u deze en zullen we contact met u opnemen.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet cans
 • CAS-nummer 590-29-4
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

De klant daadwerkelijk op nummer één

Vivochem is al jaren dé partner op het gebied van chemische distributie. In al deze jaren hebben we hetzelfde doel voor ogen gehouden. Namelijk het ontzorgen van onze klanten op het gebied van chemische distributie. Hoe wij dit doen?

Door in te zetten op goed contact met onze klanten, snelle levering en scherpe prijzen te bieden. Daarbij bieden wij ook andere diensten aan onze klanten. Zo kunnen wij naast chemische distributie ook drumming en warehousing van chemicaliën aanbieden.

Uw Kaliumformiaat wordt geleverd door onze eigen betrouwbare en gecertificeerde chauffeurs afgeleverd op uw gewenste locatie. Uw Kaliumformiaat in het buitenland ontvangen? Ook dat is een mogelijkheid. Ons on board export-team voorziet u van de benodigde documenten en ontzorgt u tot aan de haven van het gewenste land.

Waarom bestellen bedrijven hun Kaliumformiaat bij Vivochem?

 • Wij bieden u standaard de scherpste prijzen voor Kaliumformiaat en onze andere +450 chemische grondstoffen.
 • U koopt in bij een bedrijf met een innovatieve identiteit. Deze eisen wij in de eerste plaats van onze leveranciers en dragen we verder uit naar onze afnemers en uiteindelijk ook naar de consument.
 • Iedere klant is anders en loopt tegen andere problemen aan. Daarom hechten wij veel waarde aan direct en persoonlijk contact, zo kunnen we met u meedenken.
 • Uw chemische grondstoffen veilig op laten slaan? Bij Vivochem kunnen wij de volgende ADR-klassen veilig voor u opslaan: 3, 4.1, 5.1, 6.1, 8 en 9.
 • Uw Kaliumformiaat wordt standaard geleverd in een veilige UN-gekeurde verpakking.
 • Uw processen komen niet stil te staan, wij leveren uw Kaliumformiaat namelijk altijd binnen 3 werkdagen.

Wat is Kaliumformiaat?

Kaliumformiaat is het kaliumzout van Mierenzuur. Het is een sterk hygroscopische witte vaste stof. Kaliumformiaat wordt, opgelost in water, gebruikt als strooizout voor specifieke toepassingen (bijvoorbeeld op landingsbanen). Daarnaast wordt het gebruikt in secundaire koelvloeistofmengsels.

Uw Kaliumformiaat binnen 3 werkdagen ontvangen?

U kunt eenvoudig een offerte voor Kaliumformiaat aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. U hoeft hiervoor slechts drie dingen aan te geven:

 1. Wat uw gewenste verpakking is.
 2. Wat uw ordervolume is.
 3. Uw contactgegevens.

Zodra wij uw aanvraag binnen hebben, zorgen wij ervoor dat u binnen één werkdag een offerte ontvangt met onze prijzen voor Kaliumformiaat. Wij zullen alle belangrijke zaken zoals de prijs en het leverproces met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw Kaliumformiaat ontvangt op uw gewenste locatie. Wilt u het op een andere datum ontvangen? Dat kan natuurlijk worden besproken.

Vivochem in beeld

Welke processen spelen zich af in ons warehouse?

Wij verzekeren onze klanten van goede service, persoonlijk contact en transparantie. Hiervoor zijn goede faciliteiten en processen zeer belangrijk. In deze korte video krijgt u een impressie van onze moderne warehouse en onze werkzaamheden.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@Vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z