CAS nr.

Kaliumnatriumcumeensulfonaat

“Vivochem levert chemie wereldwijd’’

Op onze website kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen voor Kaliumnatriumcumeensulfonaat. Vul simpelweg ons offerteformulier in met uw specifieke vereisten, zoals de hoeveelheid, en leveringslocatie, en wij sturen u zo snel mogelijk een nauwkeurige offerte. U kunt ook direct contact opnemen met onze verkoopafdeling per e-mail of telefoon.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums (PE)
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, leverancier van Kaliumnatriumcumeensulfonaat

Wij zijn Vivochem, een ervaren distributeur van chemicaliën met meer dan 130 jaar ervaring in de sector. Ons uitgebreide assortiment aan basischemicaliën, inclusief zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden, staat klaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Bij Vivochem onderscheiden wij ons door onze kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen. Ons ADR-warehouse, gelegen aan de "Port of Twente" op business park XL, wordt dagelijks bemand door een gemotiveerd team van meer dan 100 medewerkers om uw bestellingen veilig en verantwoord af te leveren op uw locatie.

Wij begrijpen dat snelle en betrouwbare service essentieel is voor uw bedrijf, en daarom bieden wij gemakkelijke en snelle online offerte-aanvragen. Bijna ons gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast onze diensten in Europa zijn wij ook wereldwijd actief om u te ondersteunen bij de export van chemische grondstoffen. Bezoek onze exportpagina voor meer informatie over onze wereldwijde diensten. Bij Vivochem staan wij klaar om u te helpen met al uw chemische behoeften.

De voordelen van chemicaliën bestellen bij Vivochem

  • Ervaren distributeur: Met meer dan 130 jaar ervaring in de chemische sector is Vivochem een gevestigde waarde als distributeur van chemicaliën.
  • Uitgebreid assortiment: Vivochem biedt een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, inclusief zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden.
  • Snelle levering: Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan binnen maximaal 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling bij u worden afgeleverd.
  • De BÜFA-groep: Een van de voordelen van chemie bestellen bij Vivochem is dat wij onderdeel zijn van de BÜFA-groep, een toonaangevend bedrijf dat innovatief en milieubewust is en ook expertise heeft op het gebied van reinigingsmiddelen en composieten. Dankzij deze samenwerking kan Vivochem hun diensten verbeteren door te profiteren van de kennis en ervaring van de BÜFA-groep.
  • Wereldwijde export: Naast hun diensten in Europa is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen bij de export van chemische grondstoffen.

Vraag een offerte aan via het offerteformulier

Het proces van offerte aanvragen tot levering op locatie bij Vivochem verloopt snel en efficiënt. Na het invullen van het online offerteformulier ontvangt u binnen één werkdag een offerte of neemt een medewerker contact op voor aanvullende informatie. Bij bestelling wordt de gewenste verpakking gekozen en indien de bestelde chemicaliën op voorraad zijn, worden deze binnen maximaal 3 werkdagen geleverd op de locatie van de klant door een team van gemotiveerde medewerkers. U vraagt een offerte aan via het formulier op deze pagina.

Wat is Kaliumnatriumcumeensulfonaat.

Kaliumnatriumcumeensulfonaat is een oppervlakteactieve stof die veel wordt gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder als emulgator, schuimmiddel, en natronloogvervanger. Het wordt vaak gebruikt in de chemische en petrochemische industrie, maar ook in de textiel-, papier- en landbouwsector. Kaliumnatriumcumeensulfonaat wordt gewaardeerd vanwege zijn uitstekende reinigingsvermogen en milieuvriendelijke eigenschappen.

Vivochem in beeld

Verpakking bij Vivochem

Wist u dat wij chemicaliën in meer verpakkingen leveren dan alleen in IBC-containers? In deze korte video vertelt Daniel u over alle verpakkingsmogelijkheden bij Vivochem.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Kaliumnatriumcumeensulfonaat