CAS nr. 7758-99-8

Kopersulfaat Pentahydraat

“ViVoChem levert uw kopersulfaat Pentahydraat snel op de gewenste locatie”
Bent u opzoek naar grote hoeveelheden kopersulfaat pentahydraat? Zoek dan niet verder, want kopersulfaat pentahydraat is direct uit voorraad leverbaar bij ViVoChem. Daarbij kunt u bij ViVoChem ook terecht voopr aanvullende diensten als drumming en warehousing. Vraag vrijblijvend uw offerte aan en wij sturen u deze binnen één werkdag toe. 

 • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule CuSO4
 • CAS-nummer 7758-99-8
 • UN-nummer 3295
 • ADR-klasse 9
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

De voordelen van het inkopen van chemicaliën bij ViVoChem

 • Vanwege ons ruime aanbod bent u voor chemische producten uit iedere sector bij ViVoChem aan het juiste adres.
 • U kunt met al u vragen bij ons terecht. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en denken graag met u mee over de levering van kopersulfaat penthahydraat.
 • Heeft u geen ruimte of beschikt u niet over de juiste faciliteiten om chemische grondstoffen op te slaan? Geen zorgen, wij slaan deze graag voor u op in onze PGS hal.
 • ViVoChem streeft naar klimaatneutraliteit van product, industrie en transport. Dit waarborgen wij in al onze processen.
 • Wij leveren uw kopersulfaat Pentahydraat altijd binnen 3 werkdagen af.
 • Ons inkoopbeleid maakt het mogelijk om u standaard scherpe prijzen aan te bieden.

Wat is kopersulfaat pentahydraat?

Kopersulfaat is het koperzout van zwavelzuur. De zuivere, watervrije stof komt voor als een wit, kristallijn poeder. Kopersulfaat pentahydraat is de meest voorkomende vorm van Kopersulfaat en is felblauw. Kopersulfaat kent veel verschillende toepassingen. Zo wordt het gebruikt in de tuinbouw als meststof, in de rundveehouderij in voetbaden om infecties aan de hoeven van het rund te bestrijden, en in de geneeskunde als ontsmettingsmiddel, bloedstelpend middel en als emeticum. Daarnaast wordt het gebruikt om te etsen.

Binnen 3 werkdagen uw kopersulfaat pentahydraat ontvangen?

U vraagt eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Na het invullen van het offerte formulier, ontvangt u binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte op basis van uw ordervolume. Wij zullen alles met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij dat u binnen 3 werkdagen uw Kopersulfaat ontvangt op de gewenste locatie.

ViVoChem in beeld

Uw chemicaliën op laten slaan?

ViVoChem beschikt over een ultra moderne warehouse. Deze beschikt over beschermingsniveau 1, waardoor wij chemische grondstoffen op mogen slaan voor onze klanten. Bent u benieuwd naar ADR opslag bij ViVoChem? Bekijk dan deze korte video waarin wij u hier alles over vertellen.

Over ViVoChem

ViVoChem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van ViVoChem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover ViVoChem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van ViVoChem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij ViVoChem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept ViVoChem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij ViVoChem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Kopersulfaat Pentahydraat