CAS nr. 108-65-6

Methoxypropylacetaat

“Vivochem, een ervaren totaalleverancier van chemische grondstoffen, biedt Methoxypropylacetaat rechtstreeks uit voorraad aan.”

Methoxypropylacetaat is een van de chemicaliën in ons assortiment en is beschikbaar in verschillende verpakkingen en ordergroottes. Als u geïnteresseerd bent in onze prijzen en leveringsmogelijkheden, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen en nemen wij binnen één werkdag contact met u op om u verder te helpen.

 

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
  • Molecuulformule C6H12O3
  • CAS-nummer 108-65-6
  • UN-nummer 3272
  • ADR-klasse 3
  • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is dé leverancier van Methoxypropylacetaat en +450 chemische grondstoffen

Vivochem is een toonaangevende leverancier van Methoxypropylacetaat en meer dan 450 andere chemische grondstoffen. Onze producten worden vanuit ons magazijn in Almelo geleverd aan bedrijven over de hele wereld. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en andere chemische stoffen nodig heeft om hun processen voort te zetten. Neem een kijkje in ons leveringsprogramma voor een volledig overzicht van onze producten. Veel van onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor wij een snelle levertijd van 3 werkdagen kunnen garanderen.

De voordelen van het bestellen van chemicaliën bij Vivochem

• Persoonlijk contact is gegarandeerd, wij zijn altijd beschikbaar om u te helpen en met u mee te denken.

• U hoeft zich geen zorgen te maken over te hoge prijzen, want wij bieden standaard gunstige tarieven aan.

• Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen geleverd op de door u gewenste locatie.

• We sturen u binnen één werkdag een offerte zonder enige verplichting.

• We zorgen voor de veiligheid van uw medewerkers door het leveren van chemicaliën in UN-goedgekeurde verpakkingen.

• Heeft u geen opslagruimte voor uw chemicaliën op uw locatie? Wij kunnen uw chemische grondstoffen veilig opslaan in onze moderne PGS 15 opslaghallen.

Wat is Methoxypropylacetaat?

Methoxypropylacetaat is een kleurloze vloeistof met een lichte, fruitige geur. Het wordt gebruikt als oplosmiddel in verschillende industrieën, waaronder de verfindustrie en de productie van cosmetica. Het heeft goede oplosbaarheidseigenschappen en wordt vaak gekozen vanwege zijn lage vluchtigheid en milde geur. Methoxypropylacetaat kan ook worden gebruikt als vervanger voor andere oplosmiddelen met een hoger vlampunt.

Ontvang voordelige prijzen voor Methoxypropylacetaat

Als u op zoek bent naar voordelige prijzen voor Methoxypropylacetaat, dan kunt u bij ons een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. U hoeft alleen maar het formulier op deze pagina in te vullen en uw gewenste verpakking, ordergrootte en contactgegevens op te geven. Binnen één werkdag ontvangt u van ons uw persoonlijke offerte, waarin we alle details bespreken, van de prijzen tot de toepassingen. Als u akkoord gaat met de offerte, dan leveren wij uw Methoxypropylacetaat binnen 2-3 werkdagen bij u af.

Meer informatie

Welke werkzaamheden verrichten wij voor klanten?

We bieden een breed scala aan diensten voor onze klanten in ons warehouse in Almelo. Naast drumming en warehousing van chemicaliën, bieden we ook bulkopslag en logistieke ondersteuning aan. Onze ervaren medewerkers werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun specifieke behoeften voldoen.

Om u een beter beeld te geven van onze werkzaamheden, hebben we een korte video gemaakt waarin u onze faciliteiten en processen kunt zien. Zo kunt u zien hoe wij zorgen voor veilige opslag en verwerking van chemicaliën en hoe wij ervoor zorgen dat onze klanten efficiënt en betrouwbaar bediend worden.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z