CAS nr. 7778-77-0

Monokaliumfosfaat

Vivochem levert uw Monokaliumfosfaat   veilig en verantwoord op de gewenste locatie”

Heeft u grote hoeveelheden Monokaliumfosfaat nodig? Zoek dan niet verder, Vivochem is al jaren dé leverancier van chemische grondstoffen. Wij leveren Monokaliumfosfaat, ook wel bekend als Kaliumdiwaterstoffosfaat, snel en flexibel in pallet zakken (100kg). Een levering per tankwagen is ook mogelijk als u nóg grotere hoeveelheden nodig heeft.

Monokaliumfosfaat bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen. Binnen één werkdag nemen we contact met u op.

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 7778-77-0
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is met veel ervaring in de chemiebranche een gevestigde waarde.

Vivochem is al jaren een gevestigde waarde binnen de chemiebranche. Sinds 2006 zijn wij onderdeel van de BÜFA-groepen behoren wij tot de chemicals divisie. Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze klanten niet op of om hoeven te kijken naar de distributie van hun chemicaliën. Dit bereiken wij door middel van onze moderne transportvloot bestaande uit een 10-tal vrachtwagens. Deze worden bestuurd door onze gecertificeerde chauffeurs.

Naast chemische distributie kunnen wij u ook ontzorgen op het gebied van drumming en warehousing. Wij beschikken niet alleen over de juiste faciliteiten, maar ook betrouwbare medewerkers met veel kennis en ervaring om veilig en verantwoord om te gaan met uw chemische grondstoffen.

Waarom uw Kaliumdiwaterstoffosfaat bestellen bij Vivochem?

  • U koopt uw Kaliumdiwaterstoffosfaat in tegen de voordeligste prijs.
  • Contact dat verder gaat dan alleen vragen beantwoorden, wij denken met u mee!
  • Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op uw eigen locatie? Dan kunt u deze in onze volledig uitgeruste PGS-hal op laten slaan.
  • Wilt u uw Kaliumdiwaterstoffosfaat in het buitenland ontvangen? Ons on board export-team helpt u hier graag mee.
  • U kunt 24/7 uw offerte aanvragen. U ontvangt binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte.
  • Binnen 2-3 werkdagen ontvangt u uw Kaliumdiwaterstoffosfaat op uw gewenste locatie.

Wat is kaliumwaterstoffosfaat?

Kaliumwaterstoffosfaat wordt verkregen door de inwerking van fosforzuur op kaliumcarbonaat. Het is kleurloos tot wit en goed oplosbaar in water. Het wordt veel gebruikt als een meststof, voedseladditief (E340) en buffermiddel.

Kaliumdiwaterstoffosfaat afgeleverd op gewenste locatie

Kaliumdiwaterstoffosfaat wordt op uw gewenste locatie geleverd door onze gecertificeerde chauffeurs. Daarom bent u er bij Vivochem van verzekerd dat uw chemicaliën veilig en verantwoord worden afgeleverd. Vraag eenvoudig uw vrijblijvende offerte aan door middel van het formulier op deze pagina. Binnen één werkdag ontvangt u uw vrijblijvende offerte. Zodra u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw chemische grondstoffen ontvangt.

Vivochem in beeld

Zien hoe wij te werk gaan voor onze klanten?

Benieuwd naar onze faciliteiten en processen? Bekijk dan deze korte impressievideo van ons warehouse in Almelo. In deze video krijgt u een beeld van alles wat zich afspeelt op het moment dat u een order plaatst. Zo krijgt u een beeld van het afvullen, opslaan en distribueren van chemicaliën.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?

Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z