CAS nr. 7775-09-9

Natriumchloraat

“Chemicaliën inkopen voor uw bedrijf? Bij Vivochem bent u aan het juiste adres ”

Bent u opzoek naar een leverancier die uw natriumchloraat snel aflevert tegen scherpe prijzen? Dan is Vivochem de juiste partner voor u. Wij leveren meer dan 450 chemische grondstoffen, waaronder natriumchloraat, af binnen 3 werkdagen. Wilt u meer informatie over natriumchloraat? Neem gerust even contact op met onze medewerkers, zij helpen u graag verder.

Direct een offerte aanvragen? Dat kan door middel van ons offerteformulier op deze pagina. 

 • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
 • CAS-nummer 7775-09-9
 • UN-nummer 1495
 • ADR-klasse 5
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Chemische distributie en meer bij ViVoChem

Natriumchloraat is altijd uit voorraad leverbaar en is leverbaar in zakgoed per pallet. Wij willen onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Wij weten namelijk als geen ander dat chemische grondstoffen een essentieel onderdeel is voor veel (productie) processen. Daarom hanteren wij standaard een korte levertijd van 2-3 werkdagen en denken wij altijd mee in oplossingen om de natriumchloraat op de gewenste tijd en locatie te leveren.

Onze gecertificeerde chauffeurs leveren de chemische grondstoffen door de gehele Benelux. Wilt u natriumchloraat exporteren? Onze exportafdeling heeft de juiste kennis en expertise om te kunnen leveren op de haven van het gewenste land. Neem gerust even contact met onze exportafdeling op om de mogelijkheden te bespreken. 

Waarom kiezen bedrijven voor ViVoChem?

 • Onze natriumchloraat is altijd scherp geprijsd.
 • Wij staan altijd voor u klaar en denken graag oplossingsgericht met u mee.
 • Heeft u geen ruimte of voldoet uw locatie niet aan de eisen om chemicaliën op te slaan? Ook dit mogen wij voor u doen in onze moderne PGS 15 hal.
 • U kunt uw natriumchloraat snel gebruiken, wij leveren deze namelijk binnen 3 werkdagen af op de gewenste locatie.
 • Uw chemische grondstoffen worden afgeleverd door onze moderne transportvloot, bestaande uit 10 vrachtwagens. Deze wordt bestuurd door betrouwbaar en gecertificeerd personeel.
 • Uw natriumchloraat ontvangen buiten de Benelux? Wij leveren deze graag voor u af aan de haven van het gewenste land.

Wat is natriumchloraat?

natriumchloraat is een anorganische verbinding. In zuiver stof komt het voor als een wit, reukloos en hygroscopisch kristallijn poeder. Het is zeer goed oplosbaar in water. Het wordt voornamelijk toegepast als herbicide. Daarnaast wordt het ingezet als bleekmiddel en oxidator. Ook wordt het gebruikt als looimiddel voor leer.

Onze prijzen en levermogelijkheden ontvangen?

Een offerte vraagt u eenvoudig aan door het formulier op deze pagina in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u uw vrijblijvende offerte. Zodra u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw natriumchloraat ontvangt op de gewenste locatie.

ViVoChem in beeld

Uw chemische grondstoffen op laten slaan?

Onze moderne warehouse, maakt het mogelijk om chemische grondstoffen veilig en verantwoord op te slaan voor onze klanten. Met meer dan 9.000 palletplaatsen kunnen wij altijd altijd warehousing van uw chemische grondstoffen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan de video waarin Daniel meer uitleg geeft over de ADR warehouse van ViVoChem.

Over ViVoChem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt ViVoChem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is ViVoChem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden ViVoChem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van ViVoChem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z