CAS nr. 7791-20-0

Nikkelchloride Hexahydraat

“Vivochem is dé totaalleverancier van chemische grondstoffen”

Vivochem biedt een snelle en flexibele levering van nikkelchloride hexahydraat en +450 andere chemische grondstoffen

Nikkelchloride hexahydraat bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte met onze scherpe prijzen.

 • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule NiCI2 6H2O
 • CAS-nummer 7791-20-0
 • UN-nummer 3288
 • ADR-klasse 6
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem ontzorgt u bij chemische distributie

Al jarenlang voorziet Vivochem bedrijven, uit verschillende landen en sectoren, van hun benodigde chemische grondstoffen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze klanten geen moeite hoeven te doen bij chemische distributie. Bij Vivochem bent u verzekerd van snelle levertijden, flexibiliteit en persoonlijk contact met een ervaren partij. 

Naast chemische distributie kunt u ook bij ons terecht voor drumming en warehousing. Onze warehouse in Almelo is volledig uitgerust en voldoet aan alle eisen om dit veilig te doen. Daarnaast is ons personeel gekwalificeerd om veilig en verantwoord om te gaan met uw chemische grondstoffen. 

Ook voor het ontvangen van chemicaliën in het buitenland, kunt u bij Vivochem terecht. Wij beschikken namelijk over een on board exportteam. Deze voorziet u graag alle benodigde documenten, het transport en staat daarbij ook nauw met u in contact.

Waarom bestellen bedrijven bij Vivochem?

 • Vivochem biedt de scherpste prijzen voor nikkelchloride hexahydraat.
 • Wij staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en mee te denken.
 • Kunt u geen chemische grondstoffen opslaan op eigen locatie? Warehousing is één van de diensten die wij u kunnen aanbieden.
 • Naast nikkelchloride hexahydraat, hebben wij +450 andere chemische grondstoffen die uit voorraad leverbaar zijn.
 • Wilt u snel uw nikkelchloride hexahydraat ontvangen? Eén van onze gekwalificeerde chauffeurs levert deze standaard binnen 3 dagen af op de gewenste locatie.
 • Uw chemicaliën in het buitenland ontvangen? Wij leveren uw chemische grondstoffen wereldwijd af.

Wat is nikkelchloride hexahydraat?

Nikkelchloride, ook wel nikkel(II)chloride en nikkeldichloride genoemd, is het nikkelzout van Waterstofchloride. De watervrije stof is een geel, hygroscopisch, kristallijn poeder. Nikkelchloride is zeer goed oplosbaar in water. Het hexahydraat is de meest voorkomende vorm en is groen van kleur. 

Nikkelchloride kent verscheidene toepassingen in de coördinatiechemie en in de organische chemie.

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

Een vrijblijvende offerte vraagt u eenvoudig aan door het formulier op deze pagina in te vullen. Wanneer u deze hebt ingevuld, ontvangt u binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord met onze scherpe prijzen en levermogelijkheden? Dan zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw nikkelchloride hexahydraat ontvangt.

Vivochem in beeld

Hoe maken wij orders klaar voor verzending

Wilt u weten hoe chemicaliën bij Vivochem worden opgeslagen? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel vertelt over warehousing in onze moderne PGS hal met 9.000 palletplaatsen.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover ViVoChem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Nikkelchloride Hexahydraat