CAS nr. 18662-53-8

NTA-Na3

“Vivochem biedt een zorgeloze service voor chemische distributie.”

NTA-Na, ook wel Nitrilotriazijnzuur natriumzout genoemd, is beschikbaar in verschillende verpakkingen en kan direct uit voorraad worden geleverd.

Als u meer informatie nodig heeft over NTA-Na, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om u verder te helpen.

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg), BigBag
  • CAS-nummer 18662-53-8
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

+450 chemische grondstoffen uit voorraad leverbaar

Vivochem is een distributeur met eigen voorraad, waardoor wij een snelle levering van 2-3 werkdagen kunnen garanderen. Op onze productenpagina vindt u een compleet overzicht van onze chemische grondstoffen, variërend van aceton tot azijnzuur. Voor NTA-Na hebben wij een moderne semiautomatische afvullijn beschikbaar. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw chemicaliën veilig op te slaan in ons moderne magazijn, dat voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Meer informatie over onze opslagmogelijkheden vindt u in onze blog over ADR-opslag. Als onderdeel van de BÜFA-groep staat Vivochem voor hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare service.

Wat zijn de voordelen van het bestellen van chemicaliën bij Vivochem?

  • Bij Vivochem kunt u altijd rekenen op scherpe prijzen voor uw aankopen.
  • Wij beschikken over alle vereiste certificaten voor de veilige en verantwoorde opslag van uw NTA-Na grondstoffen.
  • NTA-Na kan bij ons geleverd worden in diverse verpakkingen naar uw wens.
  • Bij Vivochem behandelen wij u als individu en niet als nummer. Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen en met u mee te denken.
  • U kunt uw NTA-Na bestelling binnen maximaal 3 werkdagen verwachten.
  • Naast chemische distributie kunt u bij ons ook terecht voor het afvullen en opslaan van uw grondstoffen.

Wat is NTA-Na?

NTA-Na staat voor Nitrilotriazijnzuur natriumzout. Het is een chelaatvormer, een stof die metaal-ionen kan binden en stabiliseren. NTA-Na wordt veel gebruikt als additief in wasmiddelen, reinigingsmiddelen en in de landbouw. Het helpt bij het verwijderen van hard water en maakt oppervlakken effectief schoon. Het is een in water oplosbare stof en kan veilig worden gebruikt in de juiste hoeveelheden en onder de juiste omstandigheden.

Vivochem in beeld

Wilt u NTA-Na ontvangen op uw gewenste locatie?

Vraag dan eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor de gewenste hoeveelheid NTA-Na en verpakking, en vermeld uw contactgegevens. Wij zullen u binnen één werkdag voorzien van een offerte met onze scherpe prijzen en alle belangrijke details worden met u besproken. Als u akkoord gaat met de offerte, kunt u binnen drie werkdagen uw bestelling verwachten. Bij Vivochem bieden we diverse verpakkingsopties voor NTA-Na. Benieuwd naar welke verpakking het meest geschikt is voor u? Bekijk dan onze korte video waarin we alle mogelijkheden toelichten.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z