CAS nr. 50-70-4

Sorbitol

“Vivochem, uw leverancier van Aceton tot Zoutzuur”

Sorbitol, ook wel bekend als D-sorbitol of D-glucitol, is direct uit voorraad leverbaar. Vivochem heeft naast Sorbitol nog +450 andere chemische grondstoffen op voorraad. Vraag een offerte aan en ontvang deze binnen één werkdag.

  • Beschikbaar in IBC, Pallet cans, Bulk
  • CAS-nummer 50-70-4
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

De totaalleverancier van chemicaliën

Jarenlange ervaring in de chemiebranche, hebben ervoor gezorgd dat Vivochem is uitgegroeid tot dé totaalleverancier van chemicaliën. Bedrijven verspreid over verschillende continenten en sectoren, vertrouwen dagelijks op onze chemische grondstoffen. Uw Sorbitol en andere chemicaliën worden afgeleverd door onze eigen moderne transportvloot, bestuurd door onze betrouwbare en gecertificeerde chauffeurs.

Ons doel is het ontzorgen van al onze klanten op het gebied van chemische grondstoffen. Daarom gaan wij verder dan alleen het distribueren van chemicaliën. Ook voor drumming en warehousing bent u bij Vivochem aan het juiste adres.

De voordelen van het inkopen van Sorbitol bij Vivochem

  • Sorbitol wordt tegen de scherpste prijzen aangeboden.
  • Vivochem staat altijd voor u klaar. U staat altijd persoonlijk in contact met één van onze medewerkers die met u meedenkt.
  • Uw Sorbitol in het buitenland ontvangen? Onze export-team helpt u hier graag bij.
  • Wilt u chemicaliën op laten slaan? Vivochem beschikt over een volledig uitgeruste PGS hal met +9000 palletplaatsen.
  • U bent verzekerd van een snelle en flexibele levering. Wij leveren uw sorbitol standaard binnen 3 werkdagen.
  • U kunt 24/7 uw offerte aanvragen. U ontvangt binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte

Wat is Sorbitol?

Sorbitol, ook wel D-sorbitol of D-glucitol, is een kleurloze en geurloze vloeistof, die goed oplost in water. Het komt voor in vruchten en planten en wordt ingezet als een suikervervanger. Sorbitol wordt als zoetstof gebruikt in etenswaren onder E-nummer E420. Ook wordt het gebruikt als vochtvasthoudend middel in cosmetica en tandpasta.

Ontvang uw Sorbitol binnen 3 werkdagen

Binnen 3 werkdagen kunt u uw Sorbitol ontvangen op uw gewenste locatie. U hoeft hier slechts een vrijblijvende offerte aan te vragen door middel van het formulier op deze pagina. Nadat u deze heeft ingevuld ontvangt u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op basis van uw gewenste verpakkingseenheid en ordervolume. Wij zullen alle belangrijke zaken met u bespreken. Als u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw sorbitol ontvangt.

Vivochem in beeld

Hoe gaan wij te werk voor onze klanten?

Onze klanten staan altijd op de eerste plek. Daarom bent u bij Vivochem verzekerd van goede service. Wilt u zien hoe wij op dagelijkse basis te werk gaan voor onze klanten? Bekijk dan deze korte video waarin u een impressie krijgt van alle werkzaamheden in onze warehouse in Almelo.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z