CAS nr.

Spirdane

“Vivochem voorziet u van al uw benodigde chemicaliën”

Spirdane (terpentine) is een kleurloze tot witte vloeistof met een karakteristieke, benzine-achtige geur. Het wordt onder andere gebruikt als verfverdunner en mild oplosmiddel.

Spirdane bestellen? Vul het onderstaande formulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

  • UN-nummer 1300
  • ADR-klasse 3
  • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem ontzorgt u volledig op het gebied van chemische distributie

Onze klanten staan altijd voorop. Daarom staan wij altijd klaar om vragen te beantwoorden en mee te denken over oplossingen. Om u volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie bieden wij goede service, korte levertijden en flexibiliteit. Zo kunt u focussen op uw eigen processen.

Naast het distribueren van chemische grondstoffen, kunnen wij onze klanten ook drumming en warehousing aanbieden. Wij beschikken namelijk over een moderne PGS-15 hal met beschermingsniveau 1, het hoogst haalbare beschermingsniveau.

De voordelen van het bestellen van Spirdane bij Vivochem

  • U koopt uw Spirdane in tegen de voordeligste prijs.
  • U kunt bij ons terecht voor +450 chemicaliën uit alle sectoren.
  • Spirdane in het buitenland ontvangen? Vivochem levert deze wereldwijd af tot aan de haven van het betreffende land.
  • Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op uw eigen locatie? Dan kunt u deze in onze volledig uitgeruste PGS-hal op laten slaan.
  • Binnen 2-3 werkdagen ontvangt u uw Spirdane op uw gewenste locatie.
Vivochem in beeld

Welke verpakkingen kunnen wij aanbieden?

Spirdane kan worden geleverd in verschillende verpakkingen. Wij leveren altijd in een veilige UN-gekeurde verpakking aan al onze klanten. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel vertelt over alle verpakkingsmogelijkheden.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z