CAS nr. 7320-34-5

Tetrakaliumpyrofosfaat

“’Vivochem levert uw Tetranatriumpyrofosfaat standaard binnen 3 werkdagen”

Tetranatriumpyrofosfaat, ook wel bekend als Natriumpyrofosfaat, is direct uit voorraad leverbaar. Bent u opzoek naar een betrouwbare leverancier die uw Tetranatriumpyrofosfaat snel en veilig aflevert op uw gewenste locatie? Dan is Vivochem dé partner voor u. Sinds jaar en dag voorziet Vivochem bedrijven over de hele wereld van hun chemische grondstoffen.

Tetranatriumpyrofosfaat bestellen? Vraag via het onderstaande formulier een vrijblijvende offerte aan. Deze ontvangt u binnen één werkdag.

 

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet zakken (1000 kg)
  • Molecuulformule K4P2O7
  • CAS-nummer 7320-34-5
  • UN-nummer 3266
  • ADR-klasse 8
  • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

De klant altijd op nummer één bij Vivochem

Vivochem is sinds jaar en dag dé partner voor meer dan 450 chemische grondstoffen. Naast een ruim aanbod, beschikken wij ook over geruime kennis en expertise. Wij kunnen u dus ondersteunen in al uw processen. 

Onze moderne warehouse in het XL Businesspark, maakt het ook mogelijk om drumming en warehousing aan onze klanten te bieden. Het warehouse is zeer modern en veilig en maakt het mogelijk om 9.000 pallets met chemische grondstoffen op te slaan.

Waarom kiezen bedrijven voor Vivochem?

·         Wij bieden Tetranatriumpyrofosfaat altijd aan tegen marktconforme prijzen.

·         Na offerteaanvraag ontvangt binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte.

·         Geen ruimte of geen geschikte locatie om chemicaliën op te slaan? Laat uw chemische grondstoffen opslaan in onze moderne PGS 15 hal.

·         Vivochem is HACCP gecertificeerd Deze certificering waarborgt hygiëne en voedselveiligheid in de gehele voedselketen.

·         Naast Natriumpyrofosfaat leveren wij +450 chemische grondstoffen uit voorraad.

·         Wilt u uw chemische grondstoffen in het buitenland ontvangen? Onze export-team ontzorgt u graag op dit gebied.

Een vrijblijvende offerte aanvragen voor Tetrakaliumpyrofosfaat

Natriumpyrofosfaat is slechts één van de 450+ chemische grondstoffen die wij kunnen leveren. U kunt zeer eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. U geeft aan in welke verpakking u uw chemische grondstoffen zou willen ontvangen, wat uw ordervolume is en wat uw contactgegevens zijn. Binnen één werkdag ontvangt u dan uw vrijblijvende offerte. Als alles akkoord is zetten wij alles in gang om uw natriumpyrofosfaat binnen 3 werkdagen af te leveren.

Meer informatie
ViVoChem in beeld

Waarom slaan talloze bedrijven chemicaliën bij ons op?

Het distribueren van chemicaliën is niet het enige wat wij doen. Onze moderne PGS 15 hal maakt het mogelijk om chemicaliën op te slaan. Bent u benieuwd hoe ADR opslag er bij Vivochem uitziet? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel vertelt over Warehousing bij Vivochem.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z