CAS nr. 79-01-6

Trichloorethyleen

“Vivochem, distributeur en meer” 

Bent u opzoek naar een distributeur van chemicaliën in de breedste zin van het woord? Dan bent u op het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw Trichloorethyleen naar wens wordt afgeleverd. Naast Trichloorethyleen leveren wij meer dan 450 andere chemische producten. Daarnaast kunnen wij deze ook voor u drummen en warehousen.

 • Beschikbaar in Pallet drums
 • Molecuulformule C2HCl3
 • CAS-nummer 79-01-6
 • UN-nummer 1710
 • ADR-klasse 6
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Een gevestigde waarde in de chemiebranche

Vivochem beschikt over vele jaren ervaring. In al deze jaren hebben wij veel kennis en expertise opgedaan. Wij weten dat chemie een groot onderdeel is van uw productieproces. Daarom wil Vivochem u volledig ontzorgen op het gebeid van chemische distributie. Dit doen wij door middel van onze kennis en know-how, flexibele leveringen en persoonlijk contact.

Trichloorethyleen, ook wel trichlooretheen of tri is een giftig oplosmiddel dat niet ontvlambaar is. Het wordt vaak gebruikt bij het reinigen van metalen oppervlakten. Ook wordt het aan producten toegevoegd als oplosmiddel. Heeft u vragen over trichloorethyleen? Neem dan contact met onze medewerkers. Zij beantwoorden graag uw vragen en denken met u mee over oplossingen.

Waarom bestellen klanten bij Vivochem?

 • Wij bieden altijd scherpe prijzen voor trichloorethyleen.
 • Wij mogen chemicaliën voor onze klanten opslaan in ons moderne warehouse.
 • Wij leveren chemicaliën over de hele wereld.
 • Wij beschikken over een ruim aanbod van chemicaliën.
 • Wij leveren altijd binnen 3 werkdagen en zijn zeer flexibel.

Hoe vraagt u een offerte voor trichloorethyleen aan?

Het aanvragen van een vrijblijvend offerte doet u zeer eenvoudig en kunt u op elk gewenst moment doen. U geeft uw ordervolume aan en vult dan uw contactgegevens in. Binnen één werkdag ontvangt u dan uw vrijblijvende offerte. Onze medewerkers zullen zaken als de prijs en levering met u bespreken. Zodra alles akkoord is, zorgen wij ervoor dat uw trichloorethyleen veilig en verantwoord op de gewenste locatie wordt geleverd.

Vivochem in beeld

Hoe ziet ADR warehousing er bij Vivochem uit?

In het magazijn van Vivochem worden veel werkzaamheden verricht. Zo worden er chemicaliën afgevuld en opgeslagen. Wilt u meer weten over onze warehousing? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel alles vertelt over onze ADR warehousing.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van trichloorethyleen vinden?

Door contactformulier in te vullen kunt u eenvoudig de veiligheidsbladen voor trichloorethyleen of een ander product aanvragen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

Onze kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier kunt u ook onze algemene voorwaarden vinden.

Produceert of mengt Vivochem chemische grondstoffen?

Vivochem is slechts distributeur van chemische grondstoffen. Voor drumming en warehousing van uw chemicaliën kunt u wel bij ons terecht.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Vivochem levert niet aan consumenten. Bedrijven kunnen een vrijblijvende offerte aanvragen op de productpagina.

Is het mogelijk om chemische grondstoffen in kleinere verpakkingen te bestellen?

Vivochem is een B2B leverancier en levert alleen in grote hoeveelheden. Om deze reden worden chemische grondstoffen alleen per pallet of bulk aangeboden.

Hoe werkt het bestelproces bij Vivochem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in en geeft aan wat uw gewenste verpakking en ordervolume is.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. De zaken zoals de prijs en levertijd bespreken we met elkaar.
 4. Gaat u akkoord? Dan zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw trichloorethyleen ontvangt.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)556 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z