CAS nr. 8009-03-9

Vaseline

“Een ruim assortiment en snelle levertijden bij Vivochem”

Vaseline, ook wel Petrolatum is een veel gebruikt product onder consumenten, maar ook industrieel kent het toepassingen. Bent u opzoek naar grote hoeveelheden Vaseline dat ook nog eens snel kan worden afgeleverd? Dan is Vivochem de juiste partij voor u. Wij leveren uw Vaseline binnen 3 werkdagen veilig en verantwoord op uw locatie af.

 Vaseline bestellen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen ervoor dat u die binnen één werkdag ontvangt.

 • Beschikbaar in Bulk, Pallet drums
 • Molecuulformule C15H15N
 • CAS-nummer 8009-03-9
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Totaalleverancier en meer

Al jaren zorgt Vivochem ervoor dat bedrijven over de hele wereld worden voorzien van hun benodigde chemische grondstoffen. Snelle levertijden en een veilige en flexibele levering maken ons een gevestigde waarde binnen de chemiebranche. Bij Vivochem bent u verzekerd van:

 1. Persoonlijk contact
 2.  Korte levertijden
 3. Flexibiliteit

 Naast het distribueren van chemische grondstoffen kan Vivochem ook veel voor u betekenen op het gebied van Drumming en Warehousing. Wij beschikken namelijk over uitstekende faciliteiten om uw chemische grondstoffen veilig af te vullen en op te slaan. Ons warehouse voldoet aan de geldende eisen en regelgeving omtrent gevaarlijke stoffen (ADR).

Waarom kiezen bedrijven voor Vivochem?

 • U bent verzekerd van de scherpste prijzen voor Petrolatum.
 • Naast vaseline kunt u voor +450 chemische grondstoffen bij ons terecht.
 • Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op eigen locatie? Geen zorgen onze volledig uitgeruste PGS hal beschikt over +9000 palletplaatsen.
 • Onze on board export afdeling ontzorgt u volledig bij het exporteren van uw chemische grondstoffen.
 • Uw Petrolatum wordt binnen 3 werkdagen afgeleverd op uw gewenste locatie.

Wat is Vaseline?

Vaseline is een witte tot gele reukloze homogene pasta. Het is bijna onoplosbaar in water. Petrolatum kent veel verschillende toepassingen. Het wordt onder andere gebruikt als smeermiddel voor geneesmiddelen, cosmetica en fijn chemische grondstoffen. Daarnaast kent het toepassingen in de techniek. Ook is het een ingrediënt in haarproducten, lipstick, wax en dergelijke.

Ontvang uw Petrolatum binnen 3 werkdagen

Binnen 3 werkdagen kunt u uw Vaseline ontvangen op uw gewenste locatie. U hoeft hier slechts een vrijblijvende offerte aan te vragen door middel van het formulier op deze pagina. Nadat u deze heeft ingevuld ontvangt u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op basis van uw gewenste verpakkingseenheid en ordervolume. Wij zullen alle belangrijke zaken met u bespreken. Als u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw Petrolatum ontvangt.

Vivochem in beeld

Drumming en warehousing bij Vivochem

Bij het opslaan van chemische grondstoffen moet aan veel eisen worden voldaan. Om die reden is het niet voor ieder bedrijf mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op hun eigen locatie. Vivochem beschikt over alle benodigde certificaten en faciliteiten om uw chemische grondstoffen veilig op te slaan. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel u meer vertelt over drumming en warehousing bij Vivochem.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z