CAS nr. 1314-13-2

Zinkoxide

Food grade

“Vivochem is dé totaalleverancier van chemische grondstoffen”

Bent u opzoek naar een leverancier die zinkoxide snel kan leveren? Vivochem is totaalleverancier en kan zinkoxide binnen 3 werkdagen leveren.

Zinkoxide wordt in veel verschillende materialen en producten gebruikt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Vivochem? Neem dan contact met ons op, één van onze medewerkers helpt u graag verder.

 • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg), Bulk
 • Molecuulformule ZnO
 • CAS-nummer 1314-13-2
 • UN-nummer 3077
 • ADR-klasse 9
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

De voordelen van het bestellen van zinkoxide bij Vivochem

Vivochem is onderdeel van de BÜFA-groep en levert grondstoffen aan bedrijven over de hele wereld. Zinkoxide is één van de +450 producten die wij aanbieden.

Naast chemische distributie behoren drumming en warehousing ook tot de diensten die wij onze klanten kunnen aanbieden. Wij beschikken over een moderne en volledig uitgeruste warehouse. Wilt u uw chemische grondstoffen ontvangen in het buitenland? Ook dat is geen probleem, onze on board export-team helpt u hier graag mee verder.

De voordelen van het bestellen van zinkoxide bij Vivochem

 • U bent verzekerd van de scherpste prijzen voor zinkoxide.
 • U ontvangt na aanvraag binnen één werkdag een offerte met meer informatie.
 • Is het niet mogelijk om chemie op te slaan op eigen locatie? Wij kunnen uw chemische grondstoffen voor u opslaan in ons moderne PGS 15 hal.
 • Wij hanteren een standaard levertermijn van 2-3 werkdagen.
 • Onze eigen moderne transportvloot, bestaande uit 10 vrachtwagens, wordt bestuurd door betrouwbaar personeel.
 • Wij vinden duurzaamheid zeer belangrijk en waarborgen dit ook in al onze processen.

Wat is zinkoxide?

Zinkoxide is een verbinding van zink en zuurstof. Het is een wit of geel poeder dat onoplosbaar is in water. In de natuur komt zinkoxide voor als het mineraal zinkiet, maar het wordt voornamelijk synthetisch geproduceerd.

Het wordt gebruikt als additief in veel verschillende materialen en producten. Zo wordt het onder andere gebruikt in cosmetica, rubbers, kunststoffen, glas, verf, smeermiddelen, pigmenten, voedingsmiddelen en brandvertragers.

Zinkoxide bestellen? Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wilt u zinkoxide inkopen voor uw bedrijf tegen een scherpe prijs en een snelle levering? Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag. Dit kunt u doen door middel van het formulier op deze pagina. U kunt makkelijk aangeven in welke verpakkingseenheid uw zinkoxide wilt ontvangen. Vervolgens kunt u aangeven welke hoeveelheid u benodigd bent. Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, klikt u op verzenden. Binnen 1 werkdag ontvangt u uw vrijblijvende offerte-aanvraag. Samen met u overleggen we de toepassingen, prijzen en levermogelijkheden. Zodra deze akkoord is ontvangt u binnen 2-3 werkdagen uw zinkoxide.

Vivochem in beeld

Uw chemische grondstoffen veilig op laten slaan?

Heeft u geen ruimte of is het uit veiligheidsredenen niet mogelijk chemicaliën op uw locatie op te slaan? Wij slaan deze graag voor u op in onze moderne PGS hal die is voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van warehousing.

Bent u benieuwd hoe warehousing er bij Vivochem uitziet? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel u hier alles over vertelt.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van zinkoxide vinden?

U kunt de veiligheidsbladen eenvoudig aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

Onze kwaliteitscertificaten kunt u downloaden op onze downloadpagina. Onze algemene voorwaarden zijn ook te vinden op dezelfde pagina.

Produceert of mengt Vivochem chemische grondstoffen?

Vivochem produceert en mengt chemische grondstoffen niet. Wij kunnen chemicaliën wel voor u distribueren, drummen, warehousen en/of exporten.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Vivochem is een groothandel die chemicaliën alleen aanbiedt aan bedrijven. Daarbij is het alleen mogelijk om online een offerte aan te vragen. Deze sturen we u binnen één werkdag op.

Is het mogelijk om chemische grondstoffen in kleinere verpakkingen te bestellen?

Vivochem biedt chemische grondstoffen alleen aan in grote hoeveelheden. Wij leveren alleen per pallet, voor zeer grote leveringen kan er ook in bulk worden besteld.

Hoe werkt het bestelproces bij Vivochem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in, dit duurt slechts enkele minuten.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. We bespreken de prijs en levering met u.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw zinkoxide ontvangt.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)556 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z