CAS nr. 557-05-1

Zinkstearaat

“Scherpe prijzen en snelle levering van Zinksteraat!”

Bij Vivochem hebben we de nodige kennis en expertise op het gebied van chemische distributie. Wij bieden bijvoorbeeld Zinkstearaat aan, een veelgebruikte stof in de chemische industrie. Zinkstearaat is een wit poeder dat wordt gebruikt als smeermiddel, stabilisator en verdikkingsmiddel. Wij leveren Zinkstearaat in verschillende kwaliteiten, afhankelijk van de toepassing waarvoor het wordt gebruikt. Wilt u meer informatie of Zinkstearaat bestellen? Vul dan het contactformulier in en onze verkoopmedewerkers zullen binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
  • Molecuulformule Zn(C18H35O2)2
  • CAS-nummer 557-05-1
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is uw groothandel en distributeur van chemicaliën

Wij hebben jarenlange ervaring en een uitgebreid klantenbestand opgebouwd, wat ons in staat stelt om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij de aankoop van de benodigde chemische grondstoffen. Bij ons krijgt u altijd persoonlijke aandacht en staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken.

Wij bieden een breed scala aan chemicaliën aan bedrijven over de hele wereld, waaronder Zinkstearaat. Naast Zinkstearaat  hebben wij nog meer dan 450 andere chemische grondstoffen beschikbaar in ons assortiment.

Bij Vivochem  zorgen wij voor een veilige en verantwoorde levering van uw bestelling, inclusief Zinkstearaat . Wij zijn gecertificeerd om de hygiëne en veiligheid bij de levering van verschillende kwaliteiten te waarborgen.

Wij zijn ook toegewijd aan duurzaamheid en bieden daarom ook producten aan die zijn voorzien van een eco-certificaat. Samen met de BÜFA-groep hebben wij een strategische aanpak om klimaatneutraal te worden en ons steentje bij te dragen aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Waarom kiezen bedrijven voor Vivochem?

  • Wij bieden altijd concurrerende prijzen voor Zinkstearaat.
  • Bij Vivochem  zorgen we voor snelle levering van uw chemische grondstoffen, waarbij we een standaardlevertermijn hanteren van 2-3 werkdagen.
  • We bieden ook grote hoeveelheden Zinkstearaat aan.
  • Heeft u geen opslagruimte voor chemische grondstoffen op uw eigen locatie? Wij kunnen dit voor u regelen in onze moderne warehouse, die voldoet aan alle ADR-voorschriften.
  • Uw Zinkstearaat wordt altijd geleverd in veilige, UN-gecertificeerde verpakkingen.

Wat is Zinkstearaat ?

Zinkstearaat  is een wit, geurloos poeder dat wordt gebruikt als additief in verschillende industriële toepassingen. Het bestaat uit zinkzouten van stearinezuur en heeft diverse eigenschappen zoals smering, waterafstotendheid en stabiliteit. Zinkstearaat  wordt onder andere gebruikt in kunststoffen, coatings, verf, rubber en cosmetica. Daarnaast wordt het ook toegepast als stabilisator in PVC en als scheidingsmiddel in de productie van rubber.

Hoe wij te werk gaan voor onze klanten

Een vrijblijvende offerte voor Zinkstearaat  aanvragen is heel eenvoudig. Geef ons simpelweg de gewenste verpakking en het gewenste ordervolume door, vul uw contactgegevens in en wij zorgen ervoor dat u binnen één werkdag een offerte ontvangt. Als u akkoord gaat, gaan wij binnen 3 werkdagen voor u aan de slag om uw Zinkstearaat  te leveren. Heeft u een andere leverdatum in gedachten? Geen probleem, wij denken graag met u mee en bepalen in overleg een geschikte leverdatum.

Wilt u meer weten over hoe wij werken bij Vivochem ? Bekijk dan onze video waarin wij laten zien hoe wij chemicaliën afvullen, opslaan en distribueren vanuit ons magazijn in Almelo.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z