Uw B2B partner in chemische distributie

Cooltrans®

Bescherm uw leidingen en systemen met Kilfrost Cooltrans®

Koning Winter heeft zich meester gemaakt over het land, en dat brengt naast alle winterpret ook uitdagingen met zich mee. Nachtelijke temperaturen van -15°C zijn niet langer een ver-van-ons-bed show, en dus is het des te meer van belang om ook uw leidingen en systemen goed te beschermen tegen al deze vrieskou. 

Wat de Cooltrans® producten hiervoor beter geschikt maakt dan reguliere glycol, is dat ze zijn voorzien van een inhibitor en dus een multi-component bescherming bieden aan uw leidingen en daarmee uw hele systeem.

In het assortiment van ViVoChem zijn volgende Cooltrans® producten standaard op voorraad. Neem contact met ons op als u graag meer wilt weten of vraag direct online een offerte aan via de onderstaande link.

✔ Cooltrans CT®

Cooltrans CT® is een hoogwaardig multi-component geïnhibeerd koelmiddel op basis van monoethyleenglycol, ontworpen voor secundaire koelmiddeltoepassingen bij proceskoeling, ruimtekoeling en temperatuurregeling.

✔ Cooltrans Plus CTP®

Cooltrans Plus CTP® is een hoogwaardig multi-component geïnhibeerd koelmiddel op basis van monopropyleenglycol, ontworpen voor secundaire koelmiddeltoepassingen bij proceskoeling, ruimtekoeling en temperatuurregeling.

Stuur mij een offerte

Cooltrans® in beeld

In deze korte infomercial geeft Daniël u meer uitleg over de Cooltrans® producten en de mogelijkheden voor uw bedrijf. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.
 

Heeft u een vraag voor ons?

U kunt eenvoudig contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.