Warehousing & Drumming

Nood aan ADR opslagruimte?

Laat uw chemische producten veilig en verantwoord opslaan bij ViVoChem.

ViVoChem beschikt over een moderne PGS hal met + 10.000 palletplaatsen, conform aan alle geldende eisen en regelgeving omtrent gevaarlijke stoffen (ADR). 

Opslag gevarenklassen:

Uw producten laten afvullen?

ViVoChem beschikt over uitstekende drumming faciliteiten.

De tankwagen met uw chemisch product wordt, geheel naar uw wensen, afgevuld in 1000 ltr. IBC’s of in 200 ltr. vaten. De opslag en distributie? Ook die kunnen wij voor u verzorgen.

Vraag geheel gratis en vrijblijvend meer informatie of een offerte aan door het formulier in te vullen. Een medewerker van ViVoChem neemt vervolgens binnen één werkdag contact met u op.

*De getoonde informatie op deze website is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Offerte of meer info aanvragen

ViVoChem levert uitsluitend aan bedrijven, het is helaas niet mogelijk om als particulier gebruik te maken van onze warehousing en drumming-faciliteiten.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen ViVoChem.

© 2020 ViVoChem B.V. | ViVoChem is a member of the BÜFA-Group.