Uw B2B partner in chemische distributie

Drumming

Direct contact opnemen

Uw chemicaliën afgevuld in de gewenste verpakking

Op basis van uw toepassing en benodigde hoeveelheid kunnen wij uw chemicaliën in de gewenste verpakking afvullen. Vivochem beschikt over uitstekende drumming-faciliteiten. De tankwagen met uw chemisch product wordt, geheel naar uw wensen, afgevuld in 1.000 liter IBC’s of in 200 liter vaten.

Onze gekwalificeerde, volledig opgeleide, medewerkers kunnen uw chemische grondstoffen veilig, kwalitatief en efficiënt doormiddel van op maat gemaakte afvulprocessen voor u afvullen.

En opslag en distributie? Ook dat kunnen we, indien gewenst, verzorgen bij Vivochem.

Welke verpakking kiest u?

Chemicaliën kunnen worden afgevuld in verschillende verpakkingen. Zo kunt u kiezen voor IBC’s, vaten of cans. Benieuwd welke verpakkingsmogelijkheden er nog meer zijn? Lees onze blog over chemie verpakkingen of bekijk de video.

Ook kunt u ervoor kiezen om chemicaliën in bulk in te kopen. Wij leveren de chemicaliën in tankwagen op de gewenste locatie.

Veiligheid staat bij het afvullen altijd voorop!

Het werken met chemicaliën vergt extra veiligheid. Daarom zijn al onze afvullijnen semiautomatisch, wat ervoor zorgt dat onze medewerkers niet in contact komen met de chemicaliën. Verder zijn alle medewerkers getraind om in alle situaties te kunnen handelen.

Vivochem voldoet aan alle strenge veiligheidseisen om chemicaliën te mogen afvullen.

Bekijk het volledige productaanbod

Benieuwd welke chemicaliën wij voor u kunnen afvullen? In ons productaanbod vindt u zowel vaste als vloeibare chemicaliën. Door middel van het offerteformulier kunt u de gewenste chemische grondstoffen in de juiste verpakking aanvragen.

Onze producten

Voordelen van chemicaliën afvullen bij Vivochem

  • Vivochem beschikt over semi-geautomatiseerde moderne afvullijnen die voldoen aan de hoogste eisen.
  • Chemische producten kunnen in de door u gewenste verpakking afgevuld worden.
  • Chemicaliën kunnen rechtstreeks worden gevuld vanuit de tankwagen of ISO tanker.
  • Veiligheid staat bij het afvullen altijd voorop! Onze medewerkers zijn volledig opgeleid en zijn getraind voor het omgaan met chemische grondstoffen.
  • Na het afvullen kunnen de chemicaliën direct geleverd worden of wordt het opgeslagen in onze moderne warehouse.

Vivochem is dé distributeur van chemische grondstoffen

Kwaliteits- en ECO-certificaten

Vivochem ondersteunt het Responsible Care programma, en is in het bezit van een ISO 9001-14001, HACCP en GMP+ kwaliteitscertificaat. Verder beschikt Vivochem over een uitgebreid portfolio aan duurzame producten met ECO-certificaat: Ecocert Cosmos, Ecocert Detergents, Natrue en RSPO.

Naast betrouwbare partner voor chemische warehousing is Vivochem ook totaalleverancier van basischemicaliën voor een verscheidenheid aan sectoren. Of u nu op zoek bent naar duurzame groene chemie, levensmiddelenadditieven, surfactants, voedermiddelenadditieven of oplosmiddelen en solventen, Vivochem voorziet u van het juiste product en het juiste advies.

Meer weten over Vivochem? Klik dan op de knop hier onder!

Over ons

Heeft u een vraag voor ons?

U kunt eenvoudig contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.