Uw B2B partner in chemische distributie

Drumming

Direct contact opnemen

Chemische producten laten afvullen?

ViVoChem beschikt over uitstekende drumming-faciliteiten. De tankwagen met uw chemisch product wordt, geheel naar uw wensen, afgevuld in 1.000 liter IBC’s of in 200 liter vaten. En opslag en distributie? Indien gewenst verzorgen we dat ook  bij ViVoChem

Opslag voor uw ADR goederen

Warehousing

Naast het afvullen van uw chemische grondstoffen in de gewenste verpakking, kan ViVoChem u  uitstekend van dienst zijn bij de opslag van uw chemicaliën in ons ultramoderne warehouse, voorzien van de nieuwste technieken omtrent innovatie en veiligheid.

Lees meer

Over ViVoChem

Kwaliteits- en ECO-certificaten

ViVoChem ondersteunt het Responsible Care programma, en is in het bezit van een ISO 9001-14001, HACCP en GMP+ kwaliteitscertificaat. Verder beschikt ViVoChem over een uitgebreid portfolio aan duurzame producten met ECO-certificaat: Ecocert Cosmos, Ecocert Detergents, Natrue en RSPO.

Naast betrouwbare partner voor chemische warehousing is ViVoChem ook totaalleverancier van basischemicaliën voor een verscheidenheid aan sectoren. Of u nu op zoek bent naar duurzame groene chemie, levensmiddelenadditieven, surfactants, voedermiddelenadditieven of oplosmiddelen en solventen, ViVoChem voorziet u van het juiste product en het juiste advies.

Meer weten over ViVoChem? Bekijk onze corporate video of de "over ons " pagina

Over ons

Heeft u een vraag voor ons?

U kunt eenvoudig contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.