Uw B2B partner in chemische distributie

Chemie voor Coatings, Paints & Adhesives

Naar producten

Zorgvuldig geselecteerde solventen voor de productie van uw verven, lakken, coatings, kitten en lijmen

Uw producten brengen de wereld kleur en extra glans. Om deze mooie gladde en duurzame afwerking te verkrijgen, is het belangrijk dat u uw producten voorziet van de juiste grondstoffen. Solventen brengen consistentie in uw product. Zowel voor uw watergedragen, solventgedragen als voor uw poedercoating-oplossingen levert ViVoChem de juiste grondstoffen.

Ook voor de productie van al uw lijmen, kitten en harsen zijn de solventen van ViVoChem uitermate geschikt. Naast het leveren van een ruim aanbod aan chemische grondstoffen, voorziet ViVoChem u ook van professioneel advies, accuraat afgestemd op uw specifieke toepassingen.

Zoekt u naar duurzame, milieuvriendelijke oplossingen? De vraag hiernaar stijgt exponentieel en het aanbod aan groene en duurzame chemische grondstoffen wordt daarom ook steeds uitgebreider, ViVoChem volgt de laatste ontwikkelingen in groene chemie op de voet en gaat graag met u aan tafel om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. 

Meer over duurzaamheid

Producten voor Paints, Coatings en Adhesives

Voor de sector paints, coatings & adhesives hebben wij een divers aanbod aan chemicaliën (solventen) op voorraad. Direct leverbaar in IBC (1000 ltr.), vaten (200 ltr.), zakgoed (25 kg.), bigbags (1000 kg.) en/of als bulklevering (volle tankwagen).

Over ViVoChem

Certificering
ViVoChem ondersteunt het Responsible Care programma en is ISO 9001-14001 gecertificeerd. Een overzicht van al onze certificaten vindt u hier.

ViVoChem is totaalleverancier van basischemicaliën voor de paints, coatings en adhesives sector. Of u nu op zoek bent naar oplosmiddelen en solventen of naar andere chemische grondstoffen die u nodig heeft voor uw productie, ViVoChem voorziet u van het juiste product en het juiste advies.

Meer weten over ViVoChem? Bekijk onze corporate video of bekijk de 'over ons' pagina:

Over ons

Heeft u een vraag voor ons?

U kunt eenvoudig contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.