Uw B2B partner in chemische distributie

Chemie voor Coatings, Paints & Adhesives

Naar producten

Zorgvuldig geselecteerde solventen voor de productie van uw verven, lakken, coatings, kitten en lijmen

Uw producten brengen de wereld kleur en extra glans. Om een mooie, gladde en duurzame afwerking te verkrijgen, is het belangrijk om de juiste grondstoffen te gebruiken voor uw producten.

Solventen zijn een belangrijke grondstof, aangezien ze consistentie brengen in uw product. Vivochem levert de juiste grondstoffen voor uw watergedragen oplossingen, solventgedragen oplossingen en uw poedercoating-oplossingen.

Ook voor de productie van al uw lijmen, kitten en harsen zijn de solventen van Vivochem uitermate geschikt. Vivochem levert niet alleen een ruim aanbod aan chemische grondstoffen, maar voorziet u ook van een professioneel advies; accuraat afgestemd op uw specifieke toepassing.

Bent u op zoek naar duurzame en milieuvriendelijke oplossingen? De vraag hiernaar stijgt exponentieel en het aanbod aan groene en duurzame chemische grondstoffen wordt daarom ook steeds uitgebreider. Vivochem volgt de laatste ontwikkelingen in groene chemie op de voet en onze medewerkers denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Meer over duurzaamheid

Producten voor Paints, Coatings en Adhesives

Voor de sector paints, coatings & adhesives hebben wij een divers aanbod aan chemicaliën (solventen) op voorraad. Direct leverbaar in IBC (1000 ltr.), vaten (200 ltr.), zakgoed (25 kg.), bigbags (1000 kg.) en/of als bulklevering (volle tankwagen).

Over Vivochem

Certificering
Vivochem ondersteunt het Responsible Care programma en is ISO 9001-14001 gecertificeerd. Een overzicht van al onze certificaten vindt u hier.

Vivochem is totaalleverancier van basischemicaliën voor de paints, coatings en adhesives sector. Of u nu op zoek bent naar oplosmiddelen en solventen of naar andere chemische grondstoffen die u nodig heeft voor uw productie, Vivochem voorziet u van het juiste product en het juiste advies.

Meer weten over Vivochem? Bekijk onze corporate video of bekijk de “over ons” pagina:

Over ons

Heeft u een vraag voor ons?

U kunt eenvoudig contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.