CAS nr. 141-78-6

Ethylacetaat

Industrial grade

“Ethylacetaat (E1504) is uit voorraad leverbaar en wordt binnen 2-3 werkdagen op locatie geleverd.”

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet blikken
 • Molecuulformule C4H8O2
 • CAS-nummer 141-78-6
 • UN-nummer 1173
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is dé leverancier van chemische grondstoffen

Ethylacetaat is één van de +450 chemische grondstoffen die geleverd kan worden. Van aceton tot zwavelzuur, u bent bij Vivochem aan het juiste adres.

Door in te zetten op goed contact met onze klanten, snelle levering en scherpe prijzen is Vivochem dé partner om chemie te bestellen. Ons doel is om bedrijven volledig te ontzorgen bij het inkopen van chemische grondstoffen. Ethylacetaat is een oplosmiddel, maar kent ook andere toepassingen. Wilt u meer informatie? Vraag het MSDS bij ons op met alle met alle risico’s van de stof.

De voedingsgeschikte variant (food grade) wordt aangeduid met het E-nummer E 1504.

Waarom onze klanten ethylacetaat bestellen bij Vivochem

 • Ethylacetaat is in meerdere varianten leverbaar.
 • Wij vullen de ethylacetaat af in de verpakking die voor u het meest geschikt is.
 • U hoeft niet lang te wachten op uw bestelling. Wij leveren al binnen 2-3 werkdagen op de gewenste locatie.
 • Wanneer u een offerte aanvraagt, nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.
 • Door scherp in te kopen, bieden wij altijd marktconforme prijzen.
 • Geen geschikte opslagruimte voor chemie? Laat uw chemische producten opslaan in ons moderne PGS 15 hal.
Vivochem in beeld

De geschikte verpakking en hoeveelheid bij Vivochem

Chemie kan in meerdere verpakkingen geleverd worden afhankelijk van de toepassingen en de hoeveelheid. Zo kunt u ethylacetaat bestellen in 1.000 liter IBC’s, 200 liter vaten of cans. Wilt u graag grote hoeveelheden inkopen dan kunt u kiezen een tankwagen van 20.000 liter te bestellen. In deze video legt Daniel u meer uit over alle mogelijke chemie verpakkingen bij Vivochem.

Hoe vraag je een offerte aan?

Het aanvragen van een offerte voor ethylacetaat gaat via het offerteformulier op deze pagina. Om een goede offerte te kunnen maken hebben wij de gewenste hoeveelheid, verpakking en uw contactgegevens nodig. Binnen 1 werkdag nemen wij weer contact met u op met een prijs en verdere informatie over de levering van ethylacetaat.

Wanneer u akkoord bent gegaan met de offerte kunnen wij binnen 2-3 werkdagen leveren. Onze offertes zijn altijd volledig vrijblijvend.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z