Jouw carrière bij ViVoChem

Vacatures

Werken bij ViVoChem

Interesse in één van de vele andere functies bij ViVoChem? 
Stuur ons dan een open sollicitatie. Dit kun je doen door je motivatie met recent cv naar h.wester@vivochem.nl te mailen.

Iedereen heeft iets unieks bij te dragen aan ViVoChem. Of het nu gaat om enthousiasme, oog voor detail, efficiëntie of het creëren van een leuke werksfeer; bij ViVoChem krijg je de kans om je kwaliteiten optimaal te benutten en jezelf te ontwikkelen.

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures, maar stuur gerust een open sollicitatie.

Open sollicitatie sturen?

Zie jij jezelf wel werken bij ViVoChem maar staat er geen passende vacature bij? Stuur gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Open sollicitatie sturen
ViVoChem in beeld

Werken als heftruckchauffeur of operator?

Op dit moment zijn wij opzoek naar heftruckchauffeurs en controllers bij ViVoChem. Wil jij werken in ons moderne magazijn in Almelo? Solliciteer nu door te je CV en motivatiebrief te sturen naar onze HR-manager Helen (h.wester@vivochem.nl) 

Vitaliteit voorop

Werk en toekomst
Tevreden medewerkers leveren de grootste meerwaarde. ViVoChem biedt haar medewerkers dan ook een breed palet aan oplossingen en voorzieningen ter ondersteuning van de persoonlijke omstandigheden en ter verbetering van de algemene gezondheid. Hieronder vallen o.a. een maandelijkse vergoeding voor sportactiviteiten, een wekelijkse voorziening van vers fruit, het beschikbaar stellen van bedrijfssportkleding en gesponsorde deelnames aan tal van sportieve activiteiten en evenementen.

Een succesvolle combinatie van carrière en privé is bij ViVoChem een vanzelfsprekendheid.