Jouw carrière bij Vivochem

Vacatures

Open sollicitatie sturen?

Iedereen heeft iets unieks bij te dragen aan Vivochem. Of het nu gaat om enthousiasme, oog voor detail, efficiëntie of het creëren van een leuke werksfeer; bij Vivochem krijg je de kans om je kwaliteiten optimaal te benutten en jezelf te ontwikkelen.

Zie je jouw gewenste functie niet tussen de vacatures? Stuur dan gerust een open sollicitatie. Dit kun je doen door je motivatie met recent cv naar h.wester@vivochem.nl te mailen.

Open sollicitatie sturen

Vitaliteit voorop

Werk en toekomst
Tevreden medewerkers leveren de grootste meerwaarde. Vivochem biedt haar medewerkers dan ook een breed palet aan oplossingen en voorzieningen ter ondersteuning van de persoonlijke omstandigheden en ter verbetering van de algemene gezondheid. Hieronder vallen o.a. een maandelijkse vergoeding voor sportactiviteiten, een wekelijkse voorziening van vers fruit, het beschikbaar stellen van bedrijfssportkleding en gesponsorde deelnames aan tal van sportieve activiteiten en evenementen.

Een succesvolle combinatie van carrière en privé is bij Vivochem een vanzelfsprekendheid.

Over ons

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie