Uw B2B partner in chemische distributie

Cleaning & Personal Care

Naar producten

Zorgvuldig geselecteerde surfactants voor uw cleaning- en/of personal care formules

Chemie levert een waardevolle bijdrage aan een duurzaam milieu. Met name voor producten die na het creëren van een glanzende haardos, een smetteloze vloer of een heerlijk zacht laken in het milieu terecht komen, zijn de termen ecologisch, duurzaam en groen niet meer weg te denken. Vivochem ondersteunt uw producten met duurzame grondstoffen, zonder enig verlies van effectiviteit.

Onder het merk Tensidol® distribueert Vivochem een selectie van hoogwaardige oppervlakte-actieve stoffen (surfactants, tensiden, detergenten) die de ontwikkeling en productie van uw innovatieve formuleringen tot hun recht laten komen. Elk product is gericht op een specifieke toepassing; of het nu gaat om schuimvorming, pH-regulatie, verlaging van de oppervlaktespanning, vuiloplossing of emulgeren, Vivochem voorziet u van het juiste advies en product. De Tensidol® surfactants zijn onder te verdelen in anionische (o.a. Tensidol® SLS), niet-ionische (o.a. Tensidol® APG) en amfotere (o.a. Tensidol® CAPB) surfactants. Elk product heeft zijn eigen kwaliteiten en specifieke toepassingen.

Ontdek Tensidol®: hoogwaardige surfactants voor innovatieve oplossingen

Voor bedrijven in de cleaning- & personal care industrie hebben wij een divers aanbod aan Tensidol® surfactants op voorraad. Direct leverbaar in IBC, vaten en/of als bulklevering. 

Over Vivochem

ECO-certificering Cleaning & Personal Care
Om kwaliteit te kunnen borgen in het Tensidol® merk zijn vrijwel alle producten voorzien van verschillende eco-certificaten zoals Ecocert Cosmos, Ecocert Detergents, Natrue en/of RSPO. Dit zijn duurzame kwaliteitslabels die niet weg te denken zijn in een milieu- en omgevingsbewuste maatschappij.

Tevens voldoen de producten aan het Nederlandse Warenwetbesluit Cosmetische Producten en aan de Europese Cosmeticaverordening (1223/2009/EG).

Vivochem is totaalleverancier van basischemicaliën voor de cleaning- en personal care sector. Of u nu op zoek bent naar (duurzame) surfactants of naar andere chemische grondstoffen die u nodig heeft voor uw bedrijf, Vivochem voorziet u van het juiste product en het juiste advies.

Meer weten over Vivochem? Bekijk onze corporate video of de over ons  pagina:

Over ons

Heeft u een vraag voor ons?

U kunt eenvoudig contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.