CAS nr. 64-18-6

Mierenzuur

“Mierenzuur is leverbaar in verschillende kwaliteiten”

Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor mierenzuur en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Mierenzuur is bij Vivochem beschikbaar in technische, industrieel en feed kwaliteit.

 

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • Molecuulformule CH2O2
 • CAS-nummer 64-18-6
 • UN-nummer 3412
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is dé leverancier van mierenzuur

Mierenzuur kent een verscheidenheid van toepassingen, maar wordt vooral gebruikt in de industrie. Eén van de vele toepassingen van mierenzuur is die van antisepticum en ontkalkend middel in schoonmaakmiddelen. Ook wordt het gebruikt als looi- of beitsmiddel in de leer- en textielindustrie. Tevens wordt mierenzuur gebruikt als voedseladditief (E236).

Vivochem is groothandel en distributeur van chemicaliën, ofwel chemische (basis)grondstoffen, die in tal van industrieën en sectoren worden gebruikt. Dagelijks levert Vivochem een ruim aanbod aan o.a. zuren, logen, solventen, glycolen, surfactants, peroxiden etc. in de Benelux en andere delen van Europa. Naast mierenzuur hebben wij ruim 450 andere chemische grondstoffen in ons assortiment.

Waarom klanten mierenzuur bestellen bij Vivochem

Sfeerimpressie Vivochem

 • Mierenzuur is als oplossing in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar.
 • Na offerteaanvraag ontvangt u binnen één werkdag een offerte op basis van de gewenste hoeveelheid en verpakking.
 • Uw chemische grondstoffen kunnen veilig en verantwoord opgeslagen worden in onze moderne PGS 15 hal.
 • Vivochem hanteert een levertermijn van 2-3 werkdagen.
 • Heeft u vragen over uw levering? Onze klantenservice staat voor u klaar!
 • Vivochem is dé B2B partner in chemische distributie.

Over Vivochem

Het aanvragen van een offerte voor mierenzuur gaat eenvoudig via het contactformulier op deze pagina. Na aanvraag zullen onze medewerkers een offerte voor u maken en binnen één werkdag contact met u opnemen om deze met u te bespreken. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan we direct voor u aan de slag om de mierenzuur binnen 3 werkdagen op uw locatie te leveren.

Heeft u een vraag over uw bestelling of over de levering? Neem gerust even contact op met onze verkoopmedewerkers, zij helpen u graag verder.

Vivochem in beeld

Laat uw chemische grondstoffen afvullen en opslaan bij Vivochem

Benieuwd naar de afvul en warehousing mogelijkheden bij Vivochem? Bekijk onze korte impressie video van onze locatie in Almelo.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z