Uw B2B partner in chemische distributie

Warehousing

Direct contact opnemen

ADR warehousing

ADR opslagruimte nodig? Laat uw chemische producten veilig en verantwoord opslaan bij ViVoChem. ViVoChem beschikt over een moderne PGS hal met +9000 palletplaatsen, conform aan alle geldende eisen en regelgeving omtrent gevaarlijke stoffen (ADR).

Opslag gevarenklassen:

CategorieNaam
3Brandbare vloeistoffen
4.1Brandbare vaste stoffen
5.1Oxiderende stoffen
6.1Giftige stoffen
8Bijtende stoffen
9Diverse gevaarlijke stoffen
Chemie afgevuld in de juiste verpakking

Drumming

Naast de warehousing van uw chemische grondstoffen, kan ViVoChem u tevens uitstekend van dienst zijn bij het afvullen van chemicaliën in de juiste verpakking en het juiste volume.

Lees meer

Over ViVoChem

Kwaliteits- en ECO-certificaten
ViVoChem ondersteunt het Responsible Care programma, en is in het bezit van een ISO 9001-14001, HACCP en GMP+ kwaliteitscertificaat. Verder beschikt ViVoChem over een uitgebreid portfolio aan duurzame producten met ECO-certificaat: Ecocert Cosmos, Ecocert Detergents, Natrue en RSPO.

Naast betrouwbare partner voor chemische warehousing is ViVoChem ook totaalleverancier van basischemicaliën voor een verscheidenheid aan sectoren. Of u nu op zoek bent naar duurzame groene chemie, levensmiddelenadditieven, surfactants, voedermiddelenadditieven of oplosmiddelen en solventen, ViVoChem voorziet u van het juiste product en het juiste advies.

Meer weten over ViVoChem? Bekijk onze corporate video of de "over ons’ " pagina:

Over ons

Heeft u een vraag voor ons?

U kunt eenvoudig contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.