Vivochem is dé partner voor het exporteren van chemicaliën

Wilt u chemicaliën exporteren buiten de Benelux?

Naar producten

Gaan uw producten en diensten de wereld rond?

Met de juiste kennis en expertise kunnen wij u ondersteunen in het proces van het exporteren van chemicaliën.

Het exporteren van chemicaliën naar het buitenland kan veel moeilijkheden met zich meebrengen. Daarom kiezen veel bedrijven om het proces samen aan te gaan met Vivochem. Wij beschikken over een team met de juiste kennis en expertise om innovatieve oplossingen te bieden voor al uw export business.

Vivochem is wereldwijd actief in de verkoop van chemische producten. Vivochem verzorgt alle exportactiviteiten vanuit één van de modernste distributielocaties in Nederland. Onze ruime voorraden bieden u als klant de mogelijkheid tot one-stop shopping en snelle verschepingen.

U bent bij Vivochem niet alleen voor verpakte goederen aan het juiste adres: wij helpen u ook graag met al uw bulkaanvragen. De export van chemie vereist niet alleen kennis en kunde, maar vooral ook flexibiliteit en de capaciteit om snel te schakelen.

Vivochem levert hierin het totaalpakket: contact met financiële instanties en douane, opmaak van de vereiste formulieren, het laden van de zeecontainer, verscheping en de verdere distributie over land.

Waarom klanten ervoor kiezen om Vivochem hun chemicaliën te laten exporteren?

  • Wij ontzorgen u volledig tot aan de haven van het gewenste land.
  • Wij voorzien u van alle documenten om chemicaliën te mogen exporteren.
  • Ons team beschikt over de juiste kennis en kunde om chemicaliën te exporteren.
  • Uw chemische producten snel op locatie door onze snelle levering.
  • Door goed contact en overleg houden we u altijd op de hoogte over de status van de bestelling.
  • Chemicaliën kunnen wereldwijd geleverd worden.

Kies uw chemische grondstof voor export naar het buitenland

Met meer dan 450 chemicaliën heeft Vivochem een ruime voorraad. Bekijk onze productpagina voor een overzicht van deze chemicaliën en neem contact op met ons exportteam. Dan kan er samen worden gekeken wat de mogelijkheden zijn om deze chemische grondstof te exporteren naar het buitenland.

Exporteer samen met Vivochem uw chemische producten naar het buitenland!

Over Vivochem

Naast vooraanstaand partner in de chemische export, is Vivochem ook binnen Europa totaalleverancier van basischemicaliën voor een verscheidenheid aan sectoren.

Heeft u gebrek aan opslagruimte en wilt u uw chemicaliën extern opslaan of laten afvullen in vaten of IBC? In onze onlangs vernieuwde en gemoderniseerde hal voor gevaarlijke stoffen is nog voldoende ruimte beschikbaar. Meer weten over Vivochem? Bekijk onze corporate video of de "over ons"  pagina:

Over ons

Heeft u een vraag voor ons?

U kunt eenvoudig contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.