Uw B2B partner in chemische distributie

Export

Naar producten

Chemie, wereldwijd geëxporteerd

Gaan uw producten en diensten de wereld rond?

ViVoChem is wereldwijd actief in de verkoop van chemische producten. Een getraind team staat dagelijks voor u klaar om innovatieve oplossingen aan te bieden voor al uw export business. Vanuit één van de modernste distributielocaties in Nederland verzorgt ViVoChem alle exportactiviteiten. Onze ruime voorraden bieden u als klant de mogelijkheid tot one-stop shopping en snelle verschepingen.

U bent bij ViVoChem niet alleen voor verpakte goederen aan het juiste adres: wij helpen u ook graag met al uw bulkaanvragen. De export van chemie vereist niet alleen kennis en kunde, maar ook vooral flexibiliteit en de capaciteit om snel te schakelen. 

ViVoChem levert hierin het totaalpakket: contact met financiële instanties en douane, opmaak van de vereiste formulieren, laden van de zeecontainer, verscheping en de verdere distributie over land.

Producten voor export

ViVoChem heeft een divers aanbod aan chemische grondstoffen klaarstaan die kunnen worden geëxporteerd naar de haven van uw keuze. Gezamenlijk bepalen we de levertermijn en wijze van aanlevering. Verschepingen gaan per FCL (Full Container Load) in 1.000 liter IBC's, 200 liter drums of (voor vaste stoffen) in zakgoed.

Over ViVoChem

Naast vooraanstaand partner in de chemische export, is ViVoChem ook binnen Europa totaalleverancier van basischemicaliën voor een verscheidenheid aan sectoren.

Heeft u gebrek aan opslagruimte en wilt u uw chemicaliën extern opslaan of laten afvullen in vaten of IBC? In onze onlangs vernieuwde en gemoderniseerde hal voor gevaarlijke stoffen is nog voldoende ruimte beschikbaar. Meer weten over ViVoChem? Bekijk onze corporate video of de "over ons"  pagina:

Over ons

Heeft u een vraag voor ons?

U kunt eenvoudig contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.