CAS nr. 100-42-5

Monostyreen

“Monostyreen is direct uit voorraad leverbaar”

Bent u opzoek naar een betrouwbare leverancier voor Monostyreen? Dan is Vivochem de juiste partner voor u. Monostyreen kan in zowel de technische als industriële kwaliteit leveren. Wij leveren standaard binnen 3 werkdagen en bieden u persoonlijk contact.

Monostyreen bestellen? Vraag eenvoudig een offerte aan door het formulier op deze pagina in te vullen.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • Molecuulformule C8H8
 • CAS-nummer 100-42-5
 • UN-nummer 2055
 • ADR-klasse 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Meer dan alleen een distributeur

Vivochem levert chemicaliën aan bedrijven verspreid over de hele wereld. Ons ruime aanbod bevat allerlei soorten chemicaliën, variëren van zuren tot en met peroxiden. Heeft u behoefte aan meer chemicaliën? Naast Monostyreen bieden wij meer dan 450+ andere producten aan.

Bij een bestelling van Monostyreen bent u verzekerd van een veilige en verantwoorde levering. Wij beschikken namelijk over certificeringen waarmee wij bij de levering van verschillende kwaliteiten de hygiëne en veiligheid kunnen waarborgen. Naast chemische distributie bent u ook voor drumming en warehousing aan het juiste adres. Onze warehouse is volledig uitgerust en voldoet aan alle eisen.

 • U kunt Monostyreen bij ons altijd aanschaffen tegen scherpe prijzen.
 • Wij kunnen uw chemische grondstoffen afvullen en opslaan in onze warehouse met beschermingsniveau 1.
 • Iedere klant is even belangrijk bij Vivochem, daarom bent u verzekerd van persoonlijk contact met één van onze medewerkers die altijd voor u klaar staat.
 • Wij weten dat tijd geld is, daarom leveren wij uw Monostyreen altijd binnen 3 werkdagen.
 • Wij bieden exportmogelijkheden waarbij wij al het contact, de vereiste formulieren, het laden en de verdere distributie over land voor u regelen.
 • De veiligheid van uw en onze medewerkers staat centraal, daarom leveren wij uw Monostyreen altijd in een UN-gekeurde verpakking af.

Wat is Monostyreen?

Monostyreen, ook wel Styreen, is bij kamertemperatuur een kleurloze vloeistof met een onaangename geur. Monostyreen is de triviale en meest gebruikte naam van Ethenylbenzeen.

Monostyreen wordt voornamelijk gebruikt bij de productie van kunststoffen, waarvan polyesterharsen de belangrijkste is. Monostyreen wordt in kleine hoeveelheden gebruikt voor parfum. Ook is het een belangrijk tussenproduct bij de productie van fijnchemicaliën.

Een geheel vrijblijvende offerte aanvragen?

Een vrijblijvende offerte voor Monostyreen, vraagt u zeer eenvoudig aan. U hoeft hier slechts drie dingen voor te doen. U geeft de gewenste verpakking en ordervolume aan. Daarna vult u uw contactgegevens in. Wij zorgen ervoor dat u binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte ontvangt. Zodra u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw Monostyreen ontvangt.

Vivochem in beeld

Welke verpakkingsmogelijkheden bieden wij?

Monostyreen kan in verschillende verpakkingen worden geleverd, maar één ding is zeker. Welke verpakking u ook kiest, bij Vivochem zijn ze veilig. Al onze verpakkingen zijn namelijk UN-gekeurd. Bent u benieuwd naar onze verpakkingsmogelijkheden? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel u alles vertelt over onze verpakkingen.

 

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z