CAS nr. 100-42-5

Monostyreen

Monostyreen, ook wel Styreen, is bij kamertemperatuur een kleurloze vloeistof met een onaangename geur. Monostyreen is de triviale en meest gebruikte naam van Ethenylbenzeen. Monostyreen is een organische verbinding met formule C8H8.

ViVoChem levert Monostyreen (gestabiliseerd) in zowel technische als industriële kwaliteit afhankelijk van de toepasing. De verpakkingsmogelijkheden voor Styreen zijn: IBC-Containers (1.000 Liter) en vaten (200 Liter). Ook zijn er mogelijkheden om Styreen als bulk te leveren in tankwagen (20.000 Liter).

 

  • Beschikbaar in IBC, Pallet drums, Pallet cans, Bulk
  • Molecuulformule C8H8
  • CAS-nummer 100-42-5
  • UN-nummer 2055
  • ADR-klasse 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

Monostyreen wordt voornamelijk gebruikt bij de productie van kunststoffen, waarvan polyesterharsen de belangrijkste is. Monostyreen wordt in kleine hoeveelheiden gebruikt voor parfum. Ook is het een belangrijk tussenproduct bij de productie van fijnchemicaliën.

Levertermijn

Monostyreen is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Wilt u Monostyreen exporteren? Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg.

ViVoChem in beeld

Chemie afvullen en opslaan bij ViVoChem

ViVoChem biedt naast het distribueren van chemische grondstoffen de mogelijkheid om chemicaliën in de juist verpakking af te vullen en op te slaan. Benieuwd hoe dat proces eruit ziet? Bekijk onze ADR opslag video. 

Over ViVoChem

ViVoChem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij ViVoChem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert ViVoChem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert VivoChem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z