Uw B2B partner in chemische distributie

Chemie voor de agrarische sector

Naar producten

Zorgvuldig geselecteerde hulpstoffen en additieven voor uw agrarisch bedrijf

In alle schakels van de diervoederketen is chemie een essentiële factor. Denk maar aan het welzijn van uw dieren, de kwaliteit van het voer, de stabiliteit van uw gewassen, de duurzaamheid van uw processen én het rendement van uw opslag. De juiste hulpstoffen en additieven helpen u bij het runnen van een succesvol, duurzaam agrarisch bedrijf. Vivochem ondersteunt u als agrarisch ondernemer bij het optimaliseren van al deze processen.

Chemie biedt oplossingen in de optimalisatie van voedingswaarde en in het voorkomen van besmetting met schimmels, bacteriën en/of gisten. Zo levert Vivochem additieven met o.a. schimmelremmende, broeiremmende, maar ook eiwitversterkende eigenschappen. Om de diervoederveiligheid te kunnen borgen in de gehele diervoederketen is Vivochem GMP+ gecertificeerd, zodat u te allen tijde verzekerd bent van een betrouwbaar en kwalitatief product.

Producten voor de agrarische sector

Voor de agrarische sector hebben wij een divers aanbod aan chemicaliën op voorraad. Direct leverbaar in IBC (1.000 liter), vaten (200 liter), zakgoed (25 kg), bigbags (1.000 kg) en/of als bulklevering (volle tankwagen). 

Additieven en hulpstoffen voor de agrarische sector hebben een verscheidenheid aan toepassingen.

Over Vivochem

Vivochem is totaalleverancier van basischemicaliën voor de agrarische sector.

Of u nu op zoek bent naar additieven, hulpstoffen of naar andere chemische grondstoffen die u nodig heeft voor uw agrarisch bedrijf, Vivochem voorziet u van het juiste product en het juiste advies. Meer weten over Vivochem? Bekijk onze corporate video of de 'over ons' pagina.

Over ons

Heeft u een vraag voor ons?

U kunt eenvoudig contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.