CAS nr. 232-094-6

Magnesiumchloride

Industrial grade, Feed grade

“Chemische grondstoffen snel, flexibel en veilig geleverd op locatie”

Vivochem verkoopt magnesiumchloride in industrial en feed grade kwaliteit. Vivochem levert uw chemicaliën snel en flexibel. Daarbij zorgen wij er ook voor dat dit hele proces veilig verloopt.

 

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet cans
 • CAS-nummer 232-094-6
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Magnesiumchloride is het magnesiumzout van waterstofchloride en is na natriumchloride de meest voorkomende zoutcomponent in zeewater. Magnesiumchloride kent veel verschillende toepassingen. Het wordt onder andere gebruikt om magnesium te winnen, maar wordt bijvoorbeeld ook toegevoegd aan levensmiddelen. Dagelijks voorziet Vivochem bedrijven uit verschillende sectoren van chemische grondstoffen. Onze expertise zorgt ervoor dat wij met u mee kunnen om het inkopen van magnesiumchloride zo soepel mogelijk te laten verlopen. Heeft u vragen over uw bestelling? Onze medewerkers staan voor u klaar en kunnen al uw vragen beantwoorden.

Ons doel is om u volledig te ontzorgen bij het inkopen van Chemicaliën. Dit doen wij door u van drie dingen te verzekeren:

 1. Persoonlijk contact
 2. Flexibele leveringen
 3. Veel kennis en expertise

De voordelen van magnesiumchloride bestellen bij Vivochem

 • Wij bieden altijd de scherpste prijzen voor magnesiumchloride.
 • Uw magnesiumchloride kan worden geleverd in IBC’s, pallet cans en pallet zakken.
 • Wij kunnen uw chemicaliën warehousen in ons ADR warehouse met 9000+ palletplaatsen.
 • Wij leveren magnesiumchloride ook buiten de Nederlandse grenzen.
 • Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Vivochem. In al onze processen waarborgen wij dit.
 • U bent verzekerd van een snelle en flexibele levering.

Vraag uw vrijblijvende offerte voor magnesiumchloride aan

Het aanvragen van een offerte voor magnesiumchloride is zeer eenvoudig. U geeft aan in welke verpakking u uw chemische grondstoffen wilt ontvangen. Vervolgens laat u ons weten hoeveel Magnesiumchloride u nodig heeft voor uw processen. Daarna hebben wij alleen uw contactgegevens nodig en dan zorgen wij ervoor dat u binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte ontvangt. Om ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid wordt afgehandeld, bespreken wij de levermogelijkheden en onze prijzen met u. Zodra de offerte akkoord is, gaan wij voor u aan de slag. U ontvangt binnen 2-3 werkdagen uw chemicaliën.

Vivochem in beeld

Hoe slaan wij chemicaliën op voor onze klanten?

Onze moderne PGS 15 hal maakt het mogelijk om ADR opslag aan te bieden aan onze klanten. Dit houdt in dat wij uw chemicaliën op een zeer veilige manier kunnen opslaan. Bent u benieuwd wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen of bent u gewoon nieuwsgierig? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel vertelt hoe wij ervoor zorgen dat alle chemicaliën veilig worden opgeslagen.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z