CAS nr. 7647-14-5

Natriumchloride

“Vivochem is expert op het gebied van chemische distributie”
Bent u opzoek naar een betrouwbare partner voor de levering van natriumchloride? Dan is Vivochem de perfecte partner voor u. Door veel ervaring kunnen wij u ontzorgen op het gebied van chemische distributie.
 

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, BigBag, Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule NaCl
 • CAS-nummer 7647-14-5
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Goede service, korte levertijden en flexibiliteit

Onze klanten staan altijd voorop. Wij staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en mee te denken over oplossingen. Om u volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie bieden wij goede service, korte levertijden en flexibiliteit. Zo kunt u zich blijven focussen op uw eigen processen.

Dagelijks leveren wij o.a. zuren, logen, solventen, glycolen, surfactants, peroxiden aan bedrijven uit verschillende landen en sectoren. In onze warehouse gevestigd in Almelo, worden chemicaliën ook afgevuld en opgeslagen. Onze gekwalificeerde medewerkers zorgen dat alle chemische grondstoffen veilig en verantwoord worden opgeslagen volgens het ADR regelement.

Natriumchloride, ook wel bekend als keukenzout, is één van de 450+ chemicaliën die wij aanbieden. Natriumchloride heeft een kenmerkende smaak en is een vaste stof. Wilt u graag meer informatie over onze natriumchloride? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.
 

Waarom bestellen bedrijven natriumchloride bij Vivochem?

 • Door goed in te kopen, kunnen wij scherpe prijzen bieden voor natriumchloride.
 • Onze moderne PGS-15 hal maakt het mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan voor onze klanten.
 • Wij hebben een ruim aanbod van 450+ chemische grondstoffen.
 • U ontvangt binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte.
 • Wij leveren uw chemische grondstoffen altijd in een veilige UN-gekeurde verpakkingen.
 • Wij zorgen ervoor dat uw chemische grondstoffen binnen 2-3 werkdagen op de gewenste locatie wordt geleverd.
   

Hoe vraagt u een offerte voor natriumchloride aan?

Het aanvragen van een vrijblijvend offerte kan zeer eenvoudig en kunt u op elk gewenst moment doen. U geeft uw ordervolume aan en vult dan uw contactgegevens in. Binnen één werkdag ontvangt u dan uw vrijblijvend offerte. Onze medewerkers zullen zaken als de prijs en levering met u bespreken. Zodra alles akkoord is, zorgen wij ervoor dat uw natriumchloride veilig en verantwoord op de gewenste locatie wordt geleverd.

Vivochem in beeld

Hoe gaan wij te werk voor onze klanten?

Benieuwd naar onze faciliteiten en processen? Bekijk dan deze korte impressievideo van ons warehouse in Almelo. In deze video krijgt u een beeld van alles wat zich afspeelt op het moment dat u een order plaatst. Zo krijgt u een beeld van het afvullen, opslaan en distribueren van chemicaliën.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z