Uw B2B partner in chemische distributie

Chemische distributie

Direct contact opnemen

Wij weten als geen ander dat veel productieprocessen afhangen van (chemische) grondstoffen. Om bedrijven zo goed mogelijk hierin te kunnen ondersteunen zijn wij de One Stop partner voor chemische distributie. Vanuit het moderne distributiecentrum in Almelo wordt een ruim aanbod aan onder andere zuren, logen, solventen, glycolen, surfactants en peroxiden gedistribueerd naar bedrijven binnen de Benelux. Wij denken mee over oplossingen om zo snel en flexibel mogelijk op de gewenste locatie te leveren aan onze klanten. Hoe? Door een goede klantenservice te bieden, korte levertijden te hanteren en flexibel te zijn in (spoed)leveringen. Zo ontzorgen wij u volledig op het gebied van chemische distributie zodat u zich kan focussen op uw eigen processen.

Wat wij voor onze klanten kunnen betekenen?

  • Vivochem beschikt over een moderne transportvloot, bestaande uit 10 vrachtwagens, bestuurd door betrouwbaar personeel.
  • Chemicaliën worden op een veilige, verantwoorde en economische manier bij u afgeleverd.
  • Levering op uw gewenste locatie.
  • Wij hanteren een standaardlevertermijn van 2-3 werkdagen.
  • Het exporteren van chemicaliën naar landen buiten de Benelux behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Vivochem beschikt over uitstekende drumming faciliteiten om chemicaliën af te vullen.
  • Direct en persoonlijk contact met onze medewerkers.

Chemische grondstoffen nodig? Kies uw sector en bekijk het productaanbod.

Vivochem levert chemische grondstoffen aan bedrijven uit alle sectoren. Om het u makkelijk te maken hebben wij de belangrijkste producten voor uw sector alvast uitgelicht. U kunt ervoor kiezen om een product te zoeken doormiddel van onze zoekbalk bovenaan de site, of door te kijken in onze productlijst.

Heeft u uw product niet gevonden of vragen over één van onze producten? Neem gerust contact op met onze medewerkers, zij helpen u graag verder!

Bij het leveren van chemische grondstoffen staat veiligheid voorop!

De opslag en transport van chemicaliën kan risico’s met zich meebrengen. Om deze risico’s te minimaliseren hanteert Vivochem een streng veiligheidsbeheer en voldoet aan alle veiligheidseisen.

Alle chemische stoffen die vervoerd worden voldoen aan de eisen van het ADR. In onze blog gaan wij hier dieper op in.

Lees onze blog

Benieuwd naar onze andere diensten?

Het hoofddoel van Vivochem is het leveren van chemische grondstoffen op de gewenste tijd en locatie. Dit is echter niet het enige wat wij bij Vivochem doen. Wij kunnen namelijk uw chemicaliën afvullen in de gewenste verpakking en voor u opslaan in ons moderne warehouse.

Voldoet u niet over voldoende opslagruimte of de juiste veiligheidseisen en wilt u uw chemicaliën extern opslaan? Wij hebben meer dan genoeg ruimte in onze PGS-hal. Meer weten over onze oplossingen op het gebied van warehousing? Bekijk dan onze Warehousing oplossing.

Heeft u chemicaliën nodig in IBC’s? Of toch liever in vaten, drumtrainers of cans? Dat is bij Vivochem allemaal mogelijk. Afhankelijk van uw chemische grondstof kunnen wij afvullen in de gewenste verpakking. Bekijk onze Drumming oplossing.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze chemische distributie?

Onze medewerkers staan voor u klaar. U kunt eenvoudig contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct contact opnemen? Bel naar +31 (0)546 577 774 of mail naar info@vivochem.nl.