Uw partner in chemische distributie

Industriële & technische sector

Onze producten

Betrouwbare basischemicaliën voor gebruik in de industrie

Een goed geoliede machine; zo kunt u uw bedrijf het beste omschrijven. Vivochem is hierin het smeermiddel. Zonder de juiste (chemische) grondstoffen voor uw productie en processen, komt de machine namelijk vast te lopen. Of u nu op zoek bent naar chemicaliën voor ontvetten, smeren, galvaniseren, verzinken, reinigen of voor andere processen in uw productie: Vivochem levert oplossingen.

Ook voor groene, duurzame chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres. Wij volgen de ontwikkelingen rondom duurzame chemie op de voet en helpen u met passend advies betreft het 'vergroenen' van uw processen. Zo levert Vivochem bijvoorbeeld bio-methanol vervaardigd uit hernieuwbare bronnen. Daarnaast heeft Vivochem een uitgebreid assortiment aan groene chemie, voorzien van de meest vooraanstaande eco-certificaten.

Meer over duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen bij Vivochem vindt u hier.

Meer over duurzaamheid

Productoverzicht industrial grade chemicals

Voor de Industriële sector hebben wij een uitgebreid aanbod aan chemicaliën op voorraad.

Direct leverbaar in IBC (1000 ltr.), vaten (200 ltr.), zakgoed (25 kg.), bigbags (1000 kg.) en/of als bulklevering (volle tankwagen). Deze chemicaliën hebben een verscheidenheid aan toepassingen.

Over Vivochem

Vivochem ondersteunt het Responsible Care programma. Om u te kunnen verzekeren van geleverde kwaliteit is ViVoChem onder andere ook ISO 9001-14001 gecertificeerd. Een overzicht van al onze certificaten vindt u hier.

Vivochem is totaalleverancier van basischemicaliën voor de gehele Industriële sector. Of u nu op zoek bent naar conserveringsmiddelen, ontvetters, koelmiddelen, producten voor ontwatering of naar andere chemische grondstoffen die u nodig heeft in uw processen, Vivochem voorziet u van het juiste product en het juiste advies.

Meer weten over Vivochem? Bekijk onze corporate video of de ‘over ons’ pagina:

Meer over Vivochem

Heeft u een vraag voor ons?

U kunt eenvoudig contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.