CAS nr. 68439-46-3

Vetalcohol Ethoxylaat

“Vivochem hecht veel waarde aan duurzaamheid en waarborgt dit ook in haar processen.”

Vetalcohol Ethoxylaat (C9-C11) is een niet-ionische oppervlakte-actieve stof.

Bent u op zoek naar Vetalcohol Ethoxylaat tegen aantrekkelijke prijzen? Vivochem biedt innovatieve oplossingen voor chemische distributie en is uw ideale partner. Wij hebben een uitgebreid assortiment van chemische grondstoffen voor bedrijven wereldwijd. Vul het offerteformulier op deze pagina vrijblijvend in om een offerte voor Vetalcohol Ethoxylaat aan te vragen. Binnen één werkdag ontvangt u van ons de offerte met alle benodigde informatie.

 

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums (PE), Pallet cans
  • CAS-nummer 68439-46-3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Bestel uw Vetalcohol Ethoxylaat bij Vivochem

Bent u op zoek naar Vetalcohol Ethoxylaat van hoge kwaliteit? Vivochem is uw betrouwbare partner voor chemische distributie. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor Vetalcohol Ethoxylaat door het offerteformulier op deze pagina in te vullen. Geef uw gewenste verpakking, ordervolume en contactgegevens door en binnen één werkdag ontvangt u van ons een offerte met scherpe prijzen en aanvullende informatie. We bespreken graag met u de toepassingsmogelijkheden en leveringsvoorwaarden van Vetalcohol Ethoxylaat. Na uw akkoord zorgen wij ervoor dat de chemicaliën binnen 2-3 werkdagen op uw gewenste locatie worden afgeleverd.

Wat kunt u verwachten bij het bestellen van Vetalcohol Ethoxylaat bij Vivochem?

  • Wij garanderen u de beste prijzen voor Vetalcohol Ethoxylaat.
  • U ontvangt uw bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen.
  • Wij bieden levering van uw chemische grondstoffen in binnen- en buitenland. Duurzaamheid is gewaarborgd in al onze processen.
  • Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen.
  • Onze warehouse heeft meer dan 9000 palletplaatsen beschikbaar, dus we kunnen uw chemicaliën voor u opslaan.

Wat is Vetalcohol Ethoxylaat?

Vetalcohol Ethoxylaat heeft een breed scala aan toepassingen. Het wordt vaak gebruikt als oppervlakte-actieve stof in verschillende reinigingsmiddelen, maar heeft ook toepassingen in de textiel- en papierindustrie. Onze jarenlange ervaring in de chemische distributie maakt Vivochem een gevestigde leverancier in de branche met meer dan 1000 unieke klanten wereldwijd. Ondanks ons grote klantenbestand blijven wij persoonlijk betrokken bij onze klanten en denken wij graag met hen mee over oplossingen. Bij Vivochem kunt u rekenen op flexibele levering en onze uitgebreide kennis en expertise.

Vivochem in beeld

Hoe gaan wij te werk voor onze klanten?

Onze klanten zijn de drijvende kracht achter alles wat we doen bij Vivochem en we vinden het belangrijk om onze werkwijze met hen te delen. In deze korte video krijgt u niet alleen een kijkje in ons warehouse, maar ook in onze filosofie en werkwijze. Bij Vivochem streven we ernaar om onze klanten een volledige ervaring te bieden, vanaf het moment dat ze contact met ons opnemen tot aan de levering van hun producten.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z