CAS nr. 141-43-5

Monoethanolamine

Industrial grade

“Vivochem beschikt over de juiste kennis en expertise op het gebied van chemische distributie”

Monoethanolamine, ook 2-Amino-ethanol of Ethanolamine (ETA/MEA) genoemd, is een veel gebruikte stof in chemie. Het is een kleurloze vloeistof met een milde ammoniakgeur. Vivochem levert monoethanolamine in technische, industriële of feed kwaliteit afhankelijk van de toepassing. MEA bestellen of meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan door het contactformulier in te vullen. Onze verkoopmedewerkers nemen binnen 1 werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • Molecuulformule C2H7NO
 • CAS-nummer 141-43-5
 • UN-nummer 2491
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Groothandel en distributeur van chemicaliën

Opzoek naar een groothandel om chemische grondstoffen in te kopen? Dan is Vivochem dé partij voor u. Veel ervaring en een groot klantenbestand, hebben ervoor gezorgd dat wij onze klanten zo goed mogelijk kunnen ondersteunen bij het inkopen van chemicaliën. Daarbij zijn wij nooit te druk en staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken.

Vivochem levert chemicaliën aan bedrijven verspreid over de hele wereld. Ons ruime aanbod bevat allerlei soorten chemicaliën, variërend van zuren tot en met peroxiden. Heeft u behoefte aan meer chemicaliën? Naast monoethanolamine hebben wij een productaanbod van +450 chemische grondstoffen.

Bij een bestelling van monoethanolamine bent u verzekerd van een veilige en verantwoorde levering. Wij beschikken namelijk over certificeringen waarmee wij bij de levering van verschillende kwaliteiten de hygiëne en veiligheid kunnen waarborgen.

Duurzaamheid staat ook hoog in het vaandel bij Vivochem. Om die reden biedt Vivochem ook producten aan die zijn voorzien van een eco-certificaat. Daarbij hanteert Vivochem, samen met de BÜFA-groep, een strategische aanpak om klimaatneutraal te worden.

Waarom kiezen bedrijven voor ViVoChem?

 • Wij bieden altijd scherpe prijzen voor monoethanolamine.
 • Bij Vivochem hoeft u niet te lang te wachten op uw chemische grondstoffen. Wij hanteren een standaardlevertermijn van 2-3 werkdagen.
 • Grote bulkleveringen behoren ook tot onze levermogelijkheden.
 • Kunt u geen chemische grondstoffen opslaan op eigen locatie? Wij mogen dit voor u doen in onze moderne warehouse die voldoet aan alle regels van het ADR.
 • Wij leveren uw chemische grondstoffen altijd in veilige UN-gekeurde verpakkingen.

Toepassingen

Monothanolamine is een kleurloze vloeistof met een milde ammoniakgeur. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het zoeten van aardgas en kolengas, en als zeep of amiden in wasmiddelen voor zwaar gebruik. Monoethanolamine wordt ook gebruikt bij de productie van ethyleenaminen en synthetisch Taurine.

Een geheel vrijblijvende offerte aanvragen?

Een vrijblijvende offerte voor monoethanolamine, vraagt u zeer eenvoudig aan. U hoeft hier slechts drie dingen voor te doen. U geeft de gewenste verpakking en ordervolume aan. Daarna vult u uw contactgegevens in. Wij zorgen ervoor dat u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte ontvangt. Zodra u akkoord gaat, gaan wij voor u aan de slag om binnen 3 werkdagen uw monoethanolamine te leveren. Wilt u graag een andere leverdatum? Wij denken graag met u mee en kunnen in overleg een leverdatum bepalen.

Vivochem in beeld

Hoe gaan wij te werk voor onze klanten?

Wij kunnen u distributie, drumming en warehousing van chemicaliën aanbieden. Hoe hoe gaat dat precies in zijn werk? In deze video krijgt u een korte impressie van ons werkzaamheden in onze warehouse in Almelo.

Over ViVoChem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z