CAS nr. 8001-26-1

Lijnolie

“Lijnolie is direct uit voorraad leverbaar”

Opzoek naar een betrouwbare leverancier voor lijnolie die ook nog eens snel levert? Bestel dan uw chemische grondstoffen in bij Vivochem. Wij hanteren een standaard levertijd van maximaal 3 werkdagen.

Wilt u lijnzaadolie inkopen? Vraag dan een offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen. Onze medewerkers nemen binnen één werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Beschikbaar in IBC, Pallet drums
 • CAS-nummer 8001-26-1
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Chemische distributie, warehousing, drumming & export

Vivochem is meer dan een distributeur. Naast chemische distributie, vullen wij chemische grondstoffen af vanuit tankwagens en slaan wij chemicaliën op in ons moderne warehouse. Wij beschikken over een PGS-hal die voldoet aan alle regel omtrent ADR. Daarnaast zijn al onze medewerkers gekwalificeerd om veilig en verantwoord om te gaan met uw chemische grondstoffen.

 Wilt u chemicaliën exporteren? Ons on board export-team helpt u hier graag bij.

Waarom kiezen bedrijven voor Vivochem?

 • U bent ervan verzekerd dat u lijnolie inkoopt tegen de scherpste prijzen.
 • Kunt u geen chemische grondstoffen opslaan op eigen locatie? Warehousing is één van de diensten die wij u kunnen aanbieden.
 • Naast lijnolie kunnen wij u +450 andere chemische grondstoffen aanbieden.
 • Uw chemicaliën in het buitenland ontvangen? Wij leveren uw chemische grondstoffen wereldwijd af.
 • Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact op met onze medewerkers.
 • Wilt u snel uw lijnolie ontvangen? Eén van onze gekwalificeerde chauffeurs levert deze standaard binnen 3 dagen af op de gewenste locatie.

Wat is lijnolie?

Lijnolie, languit lijnzaadolie, wordt verkregen uit de zaden van olievlas. Lijnolie moet bewaard worden in een verpakking die geen licht doorlaat, omdat licht de kwaliteit negatief beïnvloedt.

 Lijnolie wordt gebruikt voor het maken van zeep en kunsthars. Ook is het een bestandsdeel van vernislak, schoonmaakmiddelen en verschillende soorten verf. Ook wordt het gebruikt in brood.

Uw lijnolie binnen 3 werkdagen ontvangen?

Een offerte vraagt u eenvoudig aan door het formulier op deze pagina in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u een offerte op basis van uw ordervolume en gewenste verpakking. Wij nemen contact met u op om alle belangrijke zaken zoals prijs en levertijd te bespreken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat u in 2-3 werkdagen uw lijnolie ontvangt op uw gewenste locatie. Een andere leverdatum is uiteraard mogelijk in overleg.

Vivochem in beeld

Hoe gaan wij voor u te werk?

Het afvullen, opslaan en distribueren van chemicaliën vergt veel veiligheid. In al onze processen wordt daarom gewerkt volgens strenge veiligheidseisen. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk onze korte impressie video.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van lijnolie vinden?

De veiligheidsbladen kunt u opvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier vindt u overigens ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt ViVoChem chemische grondstoffen?

Nee, ViVoChem is distributeur van chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Nee, ViVoChem is een groothandel en heeft geen webshop. Het is niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. U kunt een offerte aanvragen door het offerte aanvraag formulier op deze pagina in te vullen.

Hoe werkt het bestelproces bij ViVoChem?

Het bestelproces is als volgt:

 • U vult het offerteformulier in.
 • Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 • Wij bespreken alle belangrijke zaken met u.
 • Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw lijnolie ontvangt.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z