CAS nr. 102-76-1

Triacetin

Triacetin, ook wel Glyceroltriacetaat, is een triglyceride. Het is een kleurloze, viskeuze en geurloze vloeistof met een hoog kookpunt en een laag smeltpunt. Triacetin heeft een milde, zoete smaak in lage concentraties, maar kan bitter smaken bij hogere concentraties.

Triacetin bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, een van onze werknemers neemt dan vaak binnen een werkdag contact met u op.

 

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet cans, IBC
  • CAS-nummer 102-76-1
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

Triacetin wordt gebruikt als voedingsadditief (E1518). Ook is het een hulpstof bij de bereiding van geneesmiddelen. Daarnaast wordt het toegepast als weekmaker in kleefstoffen en in sommige sigarettenfilters. Ook heeft Triacetin een schimmelwerende werking.

Levertermijn

Triacetin is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Triacetin is leverbaar in Pallet cans, IBC en in bulk (tankwagen van 20.000 liter).  

ViVoChem beschikt over uitstekende drumming faciliteiten, waar de chemicaliën in de juiste hoeveelheid worden afgevuld. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw chemicaliën op te slaan in onze moderne PGS hal met 9.000 palletplaatsen. Lees meer over warehousing.

ViVoChem in beeld

Verpakking kiezen?

Triacetin is verkrijgbaar in meerdere verpakkingen. Wij vullen voor u af in de gewenste verpakking die voor u werkbaar is. Benieuwd welke verpakkingsmogelijkheden er zijn voor chemie? Wij hebben een leuke uitlegvideo gemaakt over dit onderwerp.

Over ViVoChem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt ViVoChem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is ViVoChem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden ViVoChem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van ViVoChem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)556 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z