CAS nr. 102-76-1

Triacetin

“Chemische producten leverbaar aan bedrijven uit alle sectoren.”

Triacetin, ook wel Glyceroltriacetaat, is een triglyceride. Triacetin is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Triacetin is een kleurloze vloeistof met een lichte zoete geur en is goed oplosbaar in water. Als u Triacetin wilt ontvangen op een specifieke locatie, kunt u een offerte aanvragen door ons contactformulier in te vullen. Onze verkoopmedewerkers zullen binnen één werkdag contact met u opnemen om de beschikbare opties te bespreken.

 

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet cans
  • CAS-nummer 102-76-1
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Triacetin wereldwijd geleverd

Triacetin is beschikbaar bij Vivochem, een ervaren speler in de chemiebranche. Vivochem heeft door de jaren heen veel kennis opgedaan en een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Het doel van Vivochem is om u te ontzorgen bij het bestellen van chemische grondstoffen door middel van verschillende diensten en goede service. Naast chemische distributie, bieden wij ook drumming en warehousing aan als onderdeel van onze dienstverlening. Of u nu op zoek bent naar binnenlandse of buitenlandse levering van uw Triacetin, wij zorgen ervoor dat uw chemische grondstoffen wereldwijd worden geleverd. Vivochem regelt alle benodigde papieren, het contact en de verdere levering over land voor u.

Wat zijn de voordelen van het bestellen van Triacetin bij Vivochem?

  • Bij ons betaalt u altijd de meest concurrerende prijs.
  • Wij leveren uw Triacetin standaard in UN-gekeurde verpakkingen.
  • Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren.
  • Wij zijn uw one-stop-shop voor meer dan 450 chemische grondstoffen.
  • Uw Triacetin kan wereldwijd worden geleverd dankzij ons export-team.
  • We leveren uw chemische grondstoffen standaard binnen 3 werkdagen.

Wat is Triacetin?

Triacetin is een chemische stof die wordt gebruikt als additief in voedingsmiddelen, farmaceutische producten en cosmetica. Het is een kleurloze vloeistof met een zoete smaak en geur en wordt vaak gebruikt als oplosmiddel en weekmaker. Triacetin is veilig in gebruik en wordt als niet-toxisch beschouwd door regelgevende instanties. Het is een veelzijdige stof die in veel verschillende industrieën wordt gebruikt vanwege zijn vele toepassingen.

ViVoChem in beeld

Vraag uw vrijblijvende offerte aan voor Triacetin

Bent u op zoek naar scherp geprijsde Triacetin? Vraag dan eenvoudig een offerte aan door het formulier op onze website in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte met onze beste prijzen. Onze verkoopmedewerkers zullen de prijs, het leveringsproces en andere belangrijke zaken met u bespreken. Als u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat u uw Triacetin binnen 3 werkdagen ontvangt.

Triacetin kan worden verpakt in verschillende soorten verpakkingen, waaronder IBC's, pallet drums en bulk leveringen. Neem contact op met onze medewerkers voor advies over welke verpakking het meest geschikt is voor uw behoeften.

Wilt u meer informatie over onze verpakkingsmogelijkheden? Bekijk dan onze korte video, waarin we alles uitleggen wat u moet weten.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z