CAS nr. 7447-40-7

Kaliumchloride

Industrial grade, Feed grade

“Kaliumchloride is beschikbaar in verschillende kwaliteiten”
Uw kaliumchloride wordt bij Vivochem direct uit voorraad en zal binnen 3 werkdagen op uw gewenste locatie zijn. Beschikbaar in zowel Industrial als Feed grade. Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op door het offerteformulier op deze pagina in te vullen.

  • Beschikbaar in BigBag, Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 7447-40-7
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, al jaar en dag totaalleverancier van chemische grondstoffen

Veel bedrijfsprocessen vergen veel tijd, energie en focus. Daarom is het ons doel om u volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Zo ligt uw focus alleen bij uw eigen bedrijfsprocessen. Wij leveren meer dan 450 chemische (basis)grondstoffen direct uit voorraad af op uw gewenste locatie. Om de continuïteit van uw processen te waarborgen, leveren wij deze standaard binnen 3 werkdagen. Daarbij stoppen onze leveringen niet bij de Nederlandse grens. Met overleg kunnen wij deze namelijk wereldwijd afleveren.

Vivochem beschikt ook over een volledig uitgeruste PGS-hal met beschermingsniveau 1, het hoogst mogelijke beschermingsniveau. Deze maakt het mogelijk om vrijwel alle chemische grondstoffen op te slaan voor onze klanten.

Waarom bestellen bedrijven bij Vivochem?

  • U bent bij Vivochem verzekerd van scherpe prijzen.
  • Heeft u geen plaats op eigen locatie? Wij slaan uw chemische grondstoffen graag voor u op in onze PGS hal.
  • Uw chemische grondstoffen worden altijd geleverd door gekwalificeerd personeel.
  • Naast kaliumchloride hebben wij meer dan 450 andere chemische grondstoffen in ons assortiment.
  • Wij zorgen ervoor dat uw chemische grondstoffen binnen 3 werkdagen worden afgeleverd.
  • Uw chemische grondstoffen worden altijd geleverd in UN-gekeurde chemie verpakkingen.

Wat is Hexafluorkiezelzuur?

In de agrarische sector wordt kaliumchloride toegepast als (bestanddeel van) meststof. Ook in de technische sector, met name als strooizout, vindt de stof steeds vaker zijn toepassing aangezien de vriestemperatuur lager is dan deze van Natriumchloride (pekel). In de raffinage van metalen wordt kaliumchloride ingezet als bestanddeel van smeltzout en in de voedingsmiddelenindustrie dient kaliumchloride (E508) als smaakversterker bij diverse voedselbereidingen. Kaliumchloride wordt beschouwd als gezonder alternatief voor tafelzout (natriumchloride) en wordt verhandeld onder de term ‘natriumarm zout’.

Vivochem in beeld

Kaliumchloride ontvangen op uw gewenste locatie?

Een offerte vraagt u eenvoudig aan door het offerteformulier op deze pagina in te vullen. U ontvangt binnen één werkdag een offerte op basis van uw ordervolume en verpakking. Zodra u akkoord gaat ontvangt u binnen 3 dagen uw chemische grondstoffen op de gewenste locatie. Wilt u uw chemicaliën op een andere dag ontvangen? Ook dat is mogelijk in overleg.

Wij kunnen uw chemische grondstoffen veilig opslaan in onze ADR warehouse. Wilt u weten hoe wij dit doen voor onze klanten? Bekijk dan deze video waarin wij u vertellen over onze ADR warehousing mogelijkheden.
 

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z