CAS nr. 16721-80-5

Natriumhydrogeensulfide

“Natriumhydrogeensulfide is op voorraad en kan binnen 2-3 werkdagen worden geleverd op uw gewenste locatie door Vivochem.”

Vivochem is al jarenlang de belangrijkste distributeur van Natriumhydrogeensulfide en meer dan 450 andere chemische stoffen. Wij bieden persoonlijk contact, snelle levering en flexibiliteit.

Wilt u Natriumhydrogeensulfide bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag.

  • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 16721-80-5
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Leverancier van chemische grondstoffen

Wij zijn uw ervaren partner voor Natriumhydrogeensulfide en andere chemische distributie. Als geen ander begrijpen wij hoe belangrijk chemicaliën zijn voor de processen van bedrijven. Met onze uitgebreide kennis en ervaring weten wij precies hoe wij u kunnen ontzorgen als het gaat om de distributie van chemische stoffen.

Hoe doen wij dit? Bij ons warehouse, gevestigd op het XL Businesspark in Almelo, zorgen onze medewerkers voor een goede voorbereiding. Zij verpakken de Natriumhydrogeensulfide en andere chemische grondstoffen veilig in UN-gekeurde verpakkingen en laden deze in onze moderne transportvloot bestaande uit 10 vrachtwagens. Ons betrouwbare personeel zorgt vervolgens voor een veilige levering op de door u gewenste locatie. Naast transport bieden wij ook drumming en warehousing aan op onze locatie

De voordelen van het inkopen van Natriumhydrogeensulfide bij Vivochem zijn

  • U bent verzekerd van een scherpe prijs voor Natriumhydrogeensulfide.
  • Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en denken graag met u mee als u vragen heeft.
  • Bent u op zoek naar een ander chemisch product? Ons assortiment bestaat uit meer dan 450 chemische grondstoffen.
  • Heeft u geen ruimte om chemische grondstoffen op te slaan op uw eigen locatie? Geen probleem. Wij slaan deze graag voor u op in onze volledig uitgeruste warehouse in Almelo.
  • Wilt u Natriumhydrogeensulfide ontvangen in het buitenland? Ons export-team zorgt voor de vereiste formulieren, handelt het contact af en regelt het transport naar uw gewenste locatie.
  • U bent verzekerd van een snelle en flexibele levering van Natriumhydrogeensulfide. Wij leveren standaard binnen 3 werkdagen.

Wat is Natriumhydrogeensulfide?

Natriumhydrogeensulfide is een anorganische chemische verbinding met de formule NaHS. Het is een kleurloze vaste stof die goed oplosbaar is in water en wordt gebruikt in verschillende industriële toepassingen, zoals in de productie van papier, textiel, leer en farmaceutische producten. Natriumhydrogeensulfide heeft ook toepassingen in de mijnbouw en als zwavelbron in chemische processen. Het is een sterk ruikende stof en vereist daarom zorgvuldige opslag en hantering.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor Natriumhydrogeensulfide

Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen en levermogelijkheden voor Natriumhydrogeensulfide? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door het formulier op deze pagina in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte. Zodra u akkoord gaat, zetten wij alles in werking en zorgen wij dat u binnen 3 werkdagen uw Natriumhydrogeensulfide op de gewenste locatie ontvangt.

Onze medewerkers werken dagelijks hard achter de schermen om ervoor te zorgen dat bedrijven, verspreid over verschillende sectoren, hun chemische grondstoffen ontvangen. Onze gekwalificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw Natriumhydrogeensulfide ontvangt.

Vivochem in beeld

Verpakking kiezen?

Benieuwd welke verpakkingsmogelijkheden er zijn voor chemische grondstoffen? In deze video legt Daniel meer uit welke Emballagemogelijkheden er zijn voor chemicaliën.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z