CAS nr. 15630-89-4

Natriumpercarbonaat

“Vivochem levert uw natriumpercabonaat binnen 3 werkdagen af op de door u gewenste locatie”

Bent u opzoek naar een betrouwbare leverancier die natriumpercarbonaat snel en flexibel kan leveren? Dan is Vivochem de partner die u zoekt. Wij hanteren namelijk een standaardlevertijd van 3 werkdagen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor natriumpercarbonaat? Binnen één werkdag ontvangt u een prijs en extra informatie op basis van uw gewenste verpakking en hoeveelheid.

 • Beschikbaar in BigBag, Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule Na2CO3·1.5 H2O2
 • CAS-nummer 15630-89-4
 • UN-nummer 3378
 • ADR-klasse 5
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, dé totaalleverancier voor u

Vivochem is al een lange tijd actief in de chemiebranche. Daarom weten wij als geen ander hoe belangrijk chemische grondstoffen zijn voor veel productieprocessen. Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen bij chemische distributie. Naast chemische distributie kunnen wij u ook drumming en warehousing aanbieden.

Vanuit onze warehouse in Almelo distribueren we chemische grondstoffen over de hele wereld. Wij beschikken over de juiste faciliteiten en certificaten om veilig om te gaan met chemische grondstoffen. Onze gecertificeerde medewerkers zorgen ervoor dat u uw chemische grondstoffen ontvangt op uw gewenste locatie.

De voordelen van het bestellen van natriumpercarbonaat bij Vivochem

 • Uw natriumpercarbonaat wordt afgeleverd in verpakkingen die UN zijn gekeurd.
 • Natriumpercarbonaat is uit voorraad leverbaar tegen de scherpste prijzen.
 • Heeft u vragen? Er staat altijd een medewerker klaar om al uw vragen te beantwoorden.
 • U kunt 24/7 uw offerte aanvragen. U ontvangt binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte
 • Wilt u uw natriumpercabornaat in het buitenland ontvangen? Onze on board export-team helpt u hier graag mee.
 • Mag of kunt u geen chemicaliën opslaan op uw eigen locatie? Onze moderne PGS-15 hal maakt het mogelijk om chemicaliën veilig en verantwoord op te slaan.

Wat is natriumpercarbonaat?

Natriumpercarbonaat, ook wel vaste waterstofperoxide, is een anorganische verbinding van natriumcarbonaat en waterstofperoxide. Natriumpercarbonaat is een perhydraat van natriumcarbonaat. Het is een witte, kristallijne, wateroplosbare stof.

Natriumpercarbonaat wordt gebruikt als actieve component in waspoeder en bleekmiddelen. Ook komt het voor in huishoudchemicaliën en schoonmaakmiddelen.

Vraag uw vrijblijvende offerte voor natriumpercabornaat aan

Uw offerte voor natriumpercabornaat vraagt u eenvoudig aan. U kiest eenvoudig in welke verpakking u het geleverd wilt hebben. Vervolgens vult u uw ordervolume en contactgegevens in. Zodra u dit heeft gedaan, zorgen wij ervoor dat u binnen één werkdag uw offerte ontvangt. Wij overleggen de prijs en levering met u. Wanneer u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat u binnen 2-3 werkdagen uw natriumpercabornaat ontvangt.

Vivochem in beeld

Hoe gaan wij te werk voor onze klanten?

Onze klanten staan altijd op de eerste plek. Daarom bent u bij Vivochem verzekerd van goede service. Wilt u zien hoe wij op dagelijkse basis te werk gaan voor onze klanten? Bekijk dan deze korte video waarin u een impressie krijgt van alle werkzaamheden in onze warehouse in Almelo.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van natriumpercabornaat vinden?

De veiligheidsbladen kunt u opvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier vindt u overigens ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt ViVoChem chemische grondstoffen?

Nee, ViVoChem is distributeur van chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Nee, ViVoChem is een groothandel en heeft geen webshop. Het is niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. U kunt een offerte aanvragen door het offerte aanvraag formulier op deze pagina in te vullen.

Hoe werkt het bestelproces bij ViVoChem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. Wij bespreken alle belangrijke zaken met u.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw natriumpercabornaat ontvangt.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z