CAS nr. 7722-84-1

Waterstofperoxide

Food grade, Industrial grade

“Vivochem levert uw chemicaliën veilig en verantwoord af”

Bent u opzoek naar een betrouwbare leverancier voor waterstofperoxide? Dan is Vivochem de juiste partij voor u. Wij leveren waterstofperoxide in zowel technische als industriële kwaliteit. Daarbij kan uw waterstofperoxide worden afgevuld in ons magazijn. Wij beschikken namelijk over uitstekende drumming faciliteiten en gecertificeerd personeel. 

Een offerte aanvragen voor waterstofperoxide? Vul het formulier op deze pagina in. Wij zullen binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet cans, Pallet drums (PE)
 • Molecuulformule H2O2
 • CAS-nummer 7722-84-1
 • UN-nummer 2014
 • ADR-klasse 5
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • U bent ervan verzekerd dat u niet teveel betaalt. Wij bieden u standaard scherpe prijzen.
 • Uw waterstofperoxide wordt standaard in een UN-gekeurde verpakking geleverd.
 • Naast waterstofperoxide hebben wij +450 chemische grondstoffen in ons assortiment.
 • Iedere klant is even belangrijk voor ons. Daarom staan wij voor al onze klanten klaar en bieden wij persoonlijk contact.
 • Naast chemische distributie, kunnen wij u ook drumming en warehousing aanbieden in onze volledig uitgeruste PGS 15 hal.
 • Uw processen hoeven nooit stil komen te staan. Wij leveren namelijk standaard binnen 3 werkdagen op de gewenste locatie.

Wat is waterstofperoxide?

Waterstofperoxide, ook wel aangeduid als zuurstofwater, is een anorganische verbinding van waterstof en zuurstof. Het kent veel toepassingen als ontsmettingsmiddel. Zo wordt het gebruikt als ontsmettingsmiddel bij ontstekingen in de mondholte en bij de ontsmetting van drinkwater. Ook kan het gebruikt worden als bleekmiddel voor bijvoorbeeld het bleken van haren, tanden, papier en textiel. Daarnaast wordt het ingezet om steriele omgevingen te decontamineren in de farmaceutische industrie. Ook kent waterstofperoxide een toepassing bij het produceren van sommige organische stoffen in een laboratorium.

Onze scherpe prijzen voor waterstofperoxide ontvangen?

Een offerte vraagt u zeer eenvoudig aan door het formulier op deze pagina in te vullen. U zit nergens aan vast, want deze offerte is geheel vrijblijvend. U vult uw gewenste verpakking, ordervolume en uw contactgegevens in. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte met onze scherpe prijzen. We zullen alle belangrijke zaken zoals prijs en het leverproces met u bespreken. Zodra u akkoord gaat, zetten wij alles in werking om u chemische grondstoffen veilig en verantwoord af te leveren op de gewenste locatie.

Vivochem in beeld

Uw chemische grondstoffen veilig op laten slaan?

Waterstofperoxide valt onder ADR-klasse 5.1 (Oxiderende stoffen). Dit zijn stoffen die, zonder dat ze zelf brandbaar zijn, de verbranding van andere stoffen kunnen veroorzaken of bevorderen doordat zij zuurstof afstaan. Vivochem beschikt over de juiste certificaten, voorzieningen en personeel om waterstofperoxide zo veilig mogelijk voor u op te slaan. Wilt u meer informatie over onze warehousing? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel u alles vertelt over ADR opslag bij Vivochem.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z