CAS nr. 497-19-8

Natriumcarbonaat

“Natriumcarbonaat snel geleverd tegen scherpe prijzen”

Vivochem is dé leverancier van chemische grondstoffen aan bedrijven over de hele wereld. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij sturen u deze binnen 1 werkdag.

Natriumcarbonaat, ook wel soda genoemd, is een anorganische verbinding. In watervrije toestand is natriumcarbonaat een witte vaste stof met een smeltpunt van 851 graden. Natriumcarbonaat komt als zuivere stof voor als hygroscopisch poeder en wordt geleverd door Vivochem in Bigbags (1.000 KG) en Zakgoed (25 KG zakken op pallet).

  • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg), BigBag
  • Molecuulformule Na2CO3
  • CAS-nummer 497-19-8
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Totaalleverancier van chemische grondstoffen

Vivochem is al sinds jaar en dag dé totaalleverancier van chemische grondstoffen. Dagelijks vertrouwen bedrijven uit verschillende sectoren en landen op onze chemische grondstoffen. Naast natriumcarbonaat kunnen wij u meer dan 450 andere chemische grondstoffen aanbieden.

Wij weten als geen ander dat chemische grondstoffen belangrijk zijn voor uw proces. Daarom hanteren wij korte levertijden (max. 3 werkdagen) en kunnen wij uw chemische grondstoffen wereldwijd leveren. Onze medewerkers staan altijd klaar om met u mee te denken over oplossingen.

Wilt u uw chemische grondstoffen in het buitenland ontvangen. Geen zorgen, wij kunnen uw natriumbicarbonaat ook exporten. Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg.

Waarom kiezen bedrijven voor Vivochem?

  • Wij leveren uw chemische grondstoffen altijd in een UN-gekeurde verpakkingen.
  • Bij Vivochem bent u verzekerd van de scherpste prijzen.
  • Wilt u chemische grondstoffen exporteren? Wij leveren uw chemicaliën overal ter wereld.
  • Onze gecertificeerde chauffeurs leveren altijd op de gewenste locatie en tijdstip.
  • Heeft u vragen? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en denken graag met u mee.
  • Wij kunnen uw chemicaliën warehousen in onze warehouse met meer dan 9.000 palletplaatsen.

Sfeerimpressie Vivochem

Natriumcarbonaat staat bekend om zijn werking in veel verschillende producten. De grootste verbruiker van natriumcarbonaat is de glasindustrie; in glasblazerijen wordt het aan gesmolten glas toegevoegd. Ook wordt natriumcarbonaat gebruikt in de chemische industrie, de wasmiddel- en zeepindustrie, de papier- en celluloseindustrie en in ijzergieterijen. Daarnaast wordt natriumcarbonaat, opgelost in water, vaak gebruikt om kleine wondjes te ontsmetten. Tevens kan het worden toegevoegd aan zwembadwater om een te lage pH te verhogen.

Over Vivochem

Natriumcarbonaat bestellen? Vraag dan een vrijblijvend offerte aan en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Wij bespreken alle belangrijke zaken zoals prijs en levertijd met u. Zodra het offerte akkoord is, begint ons proces om uw natriumcarbonaat binnen 2-3 werkdagen naar wens op uw locatie af te leveren. Een MSDS of veiligheidsblad kunt u ook eenvoudig aanvragen via het offerteformulier op deze pagina.

Vivochem in beeld

Onze verpakkingsmogelijkheden

Bij Vivochem bent u ervan verzekerd dat uw chemische grondstoffen worden afgeleverd in een veilige UN-gekeurde chemie verpakking. In deze video vertelt Daniel over al onze verpakkingsmogelijkheden. Wilt u meer video's zien? Bekijk dan onze video pagina.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z