CAS nr.

Aquacid

“Aquacid beschikbaar in verschillende oplossingen”

Bent u opzoek naar een partner die snelle levertijden en scherpe prijzen biedt? Vivochem is sinds jaar en dag dé partner voor chemische grondstoffen, waaronder ook Aquacid.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet zakken (1000 kg), Pallet drums (PE), Pallet cans
  • ADR-klasse 8
  • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

De ultieme leverancier van chemische producten

Vivochem is een ervaren speler in de chemie-industrie met jarenlange kennis en expertise. Wij ontzorgen onze klanten door hen te voorzien van een compleet assortiment aan chemicaliën en verzorgen de distributie hiervan. Onze centrale locatie in het XL Businesspark, in de nabijheid van de logistieke hotspot "Port of Twente", stelt ons in staat om snel te leveren in de Benelux en delen van Europa, en ook wereldwijd te exporteren.

Aquacid is één van de 450+ chemische grondstoffen die wij aanbieden. Bent u benieuwd naar de toepassingen voor uw processen?  Neem gerust contact op met één van onze medewerkers, zij helpen u graag verder.

Waarom kiezen bedrijven voor Vivochem?

  • Aquacid is beschikbaar in verschillende varianten.
  • Door goed in te kopen kunnen wij u altijd scherpe prijzen bieden.
  • Heeft u snel uw chemicaliën nodig? Wij leveren standaard binnen 3 werkdagen.
  • Alle medewerkers zijn betrouwbaar en gecertificeerd om veilig en verantwoord om te gaan met chemicaliën.
  • U kunt 24/7 een vrijblijvende offerte aanvragen. Deze ontvangt u binnen één werkdag.
  • Wilt u uw Aquacid buiten de Nederlandse grens ontvangen? Geen zorgen wij leveren wereldwijd.

Wat is Aquacid?

Vivochem heeft verschillende varianten van Aquacid in het assortiment: Aquacid ® 2015EX,  Aquacid ® 2014EX, Aquacid ® 101EX, Aquacid ® 105EX, Aquacid ® 108 EX, Aquacid ® 1067 EX, Aquacid ® 1068 EX, Aquacid ® 1084 EXNO, Aquacid ® 1067 EXN, Aquacid ® 1054 PG, Aquacid ® 1054 P en Aquacid ® 1067 EXN. De verschillende varianten Aquacid kunnen ingezet worden om een vermindering van microbiële contaminatie in drinkwater te realiseren. Bovendien is Aquacid veilig voor mens, dier en milieu.

Ontdek onze competitieve tarieven en snelle leveringsopties

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen één werkdag. We bespreken graag alle belangrijke details met u en zorgen ervoor dat u binnen drie werkdagen uw chemische grondstoffen ontvangt via onze eigen transportvloot van 10 vrachtwagens.

Benieuwd naar hoe wij te werk gaan voor onze klanten?

In onze warehouse in Almelo worden er veel werkzaamheden verricht. In deze korte video krijgt u een sfeerimpressie van hoe wij ook voor u te werk kunnen gaan.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z